Scandic Frimurarehotellet

S:t Larsgatan 14, Box 1536 • Linköping

Från Scandic Frimurarehotellet har man nära till det mesta. Endast ett kvarter bort ligger butiker, restauranger och den vackra domkyrkan. Det erbjuds flera guidade turer i Linköping med omnejd. Tag till exempel en guidad tur i Gamla Linköping, Linköpings natur eller varför inte på Göta Kanal? Lär dig om olika platser och tider från inspirerande guider.

Hotellet har totalt 207 rum, alla inredda i en varm skandinavisk stil. Rummen har trä- eller parkettgolv, badrum med dusch, kabel-TV, hårtork, fri wi-fi, telefon och strykjärn eller byxpress. I de lite lyxigare Superior Extra-rummen finns badrum med dusch eller badkar, TV med filmkanaler, soffa och kaffe/te-kokare.

Restaurang Frimis är en anrik restaurang som drivs av hotellet. Här dukas det fram en generös frukostbuffé med 101 olika valmöjligheter varje morgon. Frukosten serveras vardagar mellan 06.30 – 09.30 och helger mellan 07.00 – 10.30. Man erbjuder också under vardagarna en lunchbuffé mellan 11.30 – 14.00. Middagsserveringen håller öppet från 17.00. Restaurangen erbjuder en smakrik upplevelse i en avkopplande miljö. Kockarna lagar svenska klassiker med moderna inslag. I lobbybaren finns en storbilds-TV och sköna sittplatser.

Inom hotellet finner man ett modernt utrustat gym. Det finns också en bastu och en relaxavdelning där man kan slå sig ned för att läsa dagstidningar. Om en promenad känns på sin plats finns det en vacker promenadlänga längs sköna Stångån. I rydskogen finns spår för den löpsugne.

Tillgängliga rum på Scandic Frimurarehotellet

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Scandic Frimurarehotellets olika rumstyper

Fredag 12 Juli t.o.m Lördag 13 Juli - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Linköping