Quality Hotel Ekoxen

Klostergatan 68 • Linköping

I centrala Linköping, vid den vackra parken Trädgårdsföreningen, ligger Quality Hotel Ekoxen beläget. Ekoxen är ett förstklassigt konferenshotell men är också perfekt för familjen. Området runt omkring bjuder på aktiviteter så som golfbanor, Mantorps motorbana och friluftsliv. I Vimmerby, inte långt från Linköping ligger Astrid Lindgrens värld. Hit, till Astrid Lindgrens födelsestad, kommer varje år runt 450 000 besökare för att uppleva hennes fantastiska historier i ”verkligheten”.

Quality Hotel Ekoxen erbjuder allt från enkelrum till svit. Rummen har parkettgolv, ljusa väggar och stora fönster som släpper in mycket ljus. De är smakfullt inredda med bekväma och moderna möbler. Faciliteter som finns är skrivbord, fåtölj, badrum med dusch, TV och fri wi-fi. Hotellets lyxiga svit har utöver standardfaciliteterna, egen balkong, separat sovrum, badkar, bastu och minibar.

P.a.u.s är ett skönhets- & hälsocenter som ligger beläget i hotellets lokaler. Här kan man ta ett dopp i poolen, koppla av i bastun eller skämma bort sig ordentligt med en av de många spabehandlingarna. Det är ett ställe där man ska kunna slappna av och ladda om batterierna. Health Care Center ligger mitt emot hotellet och är ett gym där gäster kan träna till en förmånligare pris.

Hotellets egna restaurang Brasserie Bistro är välrenommerad och besöks av både hotellgäster och ortsbor. Här lagas det modern svensk mat med influenser från världens alla hörn. I loungebaren kan man slå sig ned i den mysiga atmosfären med en drink eller en av barrätterna som erbjuds. Dagens viktigaste mål serveras vardagar mellan 06.30 – 09.30 och helger mellan 07.00 – 10.30. Man dukar fram en välfylld frukostbuffé med sunda och ekologiska val, det finns något för alla.

Tillgängliga rum på Quality Hotel Ekoxen

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Quality Hotel Ekoxens olika rumstyper

Onsdag 24 April t.o.m Torsdag 25 April - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - Ingen återbetalning
Dessutom ingår en fåtölj, en satellit-tv och ett skrivbord.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - för 1 person - Ingen återbetalning
Dessutom ingår en fåtölj, en satellit-tv och ett skrivbord.

Aktuellt på Quality Hotel Ekoxen

Fler hotell i Linköping