Sky Hotel Apartments Tornet

Tornbyvägen 1 • Linköping

Sky Hotel Apartments Linköping startade 2009 och finns även i Stockholm. Här bor man i så kallade hotellägenheter och du kan välja mellan att stanna i bara en dag eller en längre vistelse. Ju längre du bor desto lägre blir nattpriset. Hotellet ligger en kilometer från Linköpings centralstation och 1,5 kilometer från stadskärnan fina utbud av restauranger och shopping.

70 rymliga hotellägenheter

Det finns 70 rymliga hotellägenheter i fyra olika varianter: Studio small, Studio medium, Studio large och Two room apartments. Alla rum är modernt inredda med trägolv, ljusa väggar och återkommande färgklickar. I varje rum finner man ett fullt utrustad kök, kyl/frys, micro, diskmaskin, strykjärn/bräda, hårfön, TV med smart-TV funktioner, WiFi och ett helkaklat badrum med dusch. Alltså allt du kan tänkas behöva för att känna dig som hemma. I two room apartments och Studio Large finns också en bäddsoffa. Frukost serveras helgfria vardagar under högsäsong och serveras med fantastisk utsikt på våning 17.

Parkering & faciliteter

På hotellet finns tre moderna tvättstugor till gästernas förfogande. Du hittar här också ett gym precis vägg i vägg med stora valmöjligheter till träning. Om en utflykt till cykel är något som kan tänkas finns en cykeluthyrning. Gäster som anlänt med bil kan parkera på hotellets fria parkering eller förboka en plats i garaget.

Town apartments

Sky Hotel Apartments erbjuder också Town apartments, lägenheter mitt i city som för de som vistas under längre tid i Linköping. Här kan du stanna i minst två månader i allt från mysiga 1 rok till luftiga 4 rok. Lägenheterna håller hög standard och är fräscht och modernt möblerade. Faciliteter utöver det fullutrustade köket är TV, bredband och badrum med dusch.

Konferens högst upp i tornet

Högst upp i Tornet finns även Sky Meetings. En konferensanläggning för upp till 150 personer med himmelsk utsikt över Linköping med omnejd.

Tillgängliga rum på Sky Hotel Apartments Tornet

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Sky Hotel Apartments Tornets olika rumstyper

Söndag 14 Juli t.o.m Måndag 15 Juli - Pris inkluderar moms.

Dubbelstudio med bäddsoffa - Gratis avbokning
Frukost ingår Extra rymlig studio.
Lägenhet med 1 sovrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Rymliga lägenheter med separat sovrum och vardagsrum, båda med en lcd-tv.
Lägenhet med 1 sovrum - Gratis avbokning
Frukost ingår Rymliga lägenheter med separat sovrum och vardagsrum, båda med en lcd-tv.
Dubbelstudio med bäddsoffa - Gratis avbokning
Frukost ingår Extra rymlig studio.
Studio med dubbelsäng - Gratis avbokning
Frukost ingår Observera att sängen är 140 cm bred.
Studio med dubbelsäng - Översta våningen - Gratis avbokning
Frukost ingår Större studio. Studion har inte plats för extrasängar. Observera att sängen är 140 cm bred.

Fler hotell i Linköping