Park Hotel Linköping Fawlty Towers

Järnvägsgatan 6 • Linköping

Mitt emot centralstationen finner man Park Hotel Linköpings Fawlty Towers. Fawlty Towers är ett hemtrevligt hotell med personlig prägel, beläget vid den vackra Järnvägsparken. Det är gångavstånd till centrum för shopping, bio, teater och restauranger. Närheten till centralstationen gör det också lätt att ta sig runt i och utanför staden med buss, tåg och båt. Byggnaden uppfördes 1888, då för att verka som ett järnvägshotell, idag är det ett av Linköpings äldsta hotell. Genom åren har flera renoveringar till det modernare skett, men man försöker idag återskapa hotellets utseende till så som det såg ut 1888, både in- och utvändigt.

Alla rummen på hotellet har en unik karaktär, med personliga och vackra möbler. Välj mellan budgetrum, enkelrum eller dubbelrum. Budgetrummen har privat WC men dusch finns i korridorerna. Enkel- och dubbelrummen har privat badrum med dusch. Andra faciliteter som finns är treglasfönster, TV och fri wi-fi.

Hotellets restaurang Basil dukar fram en generös frukostbuffé vardagar mellan 06.30 – 10.00 och under helgen 08.00 – 11.00. Frukosten är inkluderad i rumspriset. Måndag till fredag erbjuder restaurangen också ett ”veckans erbjudande” som serveras kvällstid. Välj då mellan flera olika vällagade rätter på menyn. Man har även helgöppet. Kaffe och te finns tillgängligt för gäster hela dagen och alla dagar mellan 14 – 16 anordnar man ”afternoon tea”.

Det finns möjlighet att träna på fitnessanläggningen World Class som ligger rakt över gatan. Detta är kostnadsfritt för hotellets gäster. Det finns en fri parkering på gården för de med bil.

Tillgängliga rum på Park Hotel Linköping Fawlty Towers

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Park Hotel Linköping Fawlty Towers olika rumstyper

Fredag 17 December t.o.m Lördag 18 December - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Economy - Gratis avbokning
This single room has a seating area and cable TV.
Enkelrum Standard - Gratis avbokning
Detta individuellt inredda rum har platt-TV, skrivbord och trägolv.
Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Individually decorated room that includes a flat-screen TV, work desk and wooden floors.
Dubbelrum Comfort - Gratis avbokning
Detta dubbelrum har sittgrupp, te-/kaffebryggare och utsikt över trädgården.
Fyrbäddsrum - Gratis avbokning
Detta individuellt inredda rum har en platt-TV, ett skrivbord och en bäddsoffa (110 cm) med plats för 2 barn.

Fler hotell i Linköping