Scandic Linköping Väst

Rydsvägen • Linköping

Scandic Linköping Väst ligger i ett lite lugnare område utanför stadskärnan. Flygvapensmuseet ligger inte långt ifrån och det är 1,5 kilometer in till Valla fritidsområde och Gamla Linköping. På Valla Gård kan man hälsa på hästar, getter, kaniner och många andra djur. Det finns också möjlighet att prova på ponnyridning. Valla Gård är en upplevelse, inte minst för de yngre! I Vallaskogens naturreservat får man en idé om hur marken såg ut förr i tiden. Här finns flera fornlämningar och kanske stöter man på ett gutefår som betar.

Välj mellan att bo i standardrum, familjerum eller superior extra-rum. Standardrummen är bekväma, har trägolv och är enkelt inredda. Det finns faciliteter så som badrum med dusch, hårtork, strykjärn/bräda, TV med filmkanaler, fri wi-fi, skrivbord och fåtölj. Familjerummen är lika standardrummen men har två separata och två väggmonterade sängar. Om man behöver det där lilla extra är Superior Extra ett bra val. Förutom standardfaciliteterna hittar man också kaffe/te-kokare, badrockar och dusch- & hudvårdsprodukter från Face Stockholm.

I hotellets trivsamma restaurang serveras en KRAV-märkt frukostbuffé med 101 ingredienser. På kvällen erbjuder man en à la carte-meny och en härlig kvällsbuffé. Scandicshop finns i lobbyn och är hittar man lättare måltider, smörgåsar och drycker. I baren kan man slå sig ned antingen i en bekväm skinnfåtölj eller ute på verandan. Det finns en TV och ett stort utbud av böcker. För barnen finns ett lekrum i anslutning till restaurangen, man erbjuder också en barnmeny. Vid ankomst får de yngre alltid en välkomstpresent och det anordnas ofta filmstunder.

I receptionen kan man låna en cykel om man vill utforska omgivningarna eller bara lätt ta sig runt i staden. Gäster har också tillgång till ett gym, en bastu och en pool. Det finns 150 kostnadsfria parkeringar vid hotellet.

Tillgängliga rum på Scandic Linköping Väst

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Scandic Linköping Västs olika rumstyper

Onsdag 28 Oktober t.o.m Torsdag 29 Oktober - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - 1 person - Gratis avbokning
Detta rum har platt-TV, sitthörna och eget badrum med dusch.
Rum Superior King - 1 person - Gratis avbokning
Dubbelrum Family - 1 person - Gratis avbokning
Familjerum Standard - 1 person - Gratis avbokning
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Detta rum har platt-TV, sitthörna och eget badrum med dusch.
Rum Superior King - Gratis avbokning
Dubbelrum Family - Gratis avbokning
Familjerum Standard - Gratis avbokning
Trebäddsrum Standard - Gratis avbokning
Fyrbäddsrum Standard - Gratis avbokning

Fler hotell i Linköping