Scandic Linköping City

Gamla Tanneforsvägen 51, Box 411 • Linköping

Med gallerior, restauranger och mysiga caféer precis runt hörnet ligger Scandic Linköping City perfekt beläget. I närheten finns Fun Skate Park, som är Sverige största utomhusskatepark i betong. Hit kommer skatare från när och fjärran för att se, lära och visa upp sig. På Hangaren Hot Sport Center kan man utöver att åka skateboard också åka inlines och BMX. Här finns även en 14 meter hög klättervägg, som är en av Sveriges största inomhusväggar. Linköping bjuder på många aktiviteter för den aktive och sportintresserade. Man får ju absolut inte glömma att besöka Cloetta Center där stadens elitserielag i hockey spelar.

Rummen på Scandic Linköping City är ljusa och luftiga med fönster från golv till tak. Från varje rum har man en slående utsikt över stad eller vatten. Du kan välja mellan att övernatta i standardrum, superior, superior extra och suite. Standardfaciliteter är skrivbord, fåtölj, badrum med dusch, TV och fri wi-fi. Superior extra-rummen är för de som vill ha lite större yta och de har även balkong mot ån.

Hotellet har ett eget gym med ett utbud av konditions- och styrketräningsmaskiner. Det finns också en bastu för de som vill koppla av och få ny energi. Linköping har ett antal golfbanor i närområdet för den golfintresserade och här finns också Mantorps motorbana. Om man anländer med bil har hotellet en egen parkering på 40 platser för 120:-/dygn. Det finns också ett varmgarage under byggnaden där man kan stå för 150:-/dygn.

ModMed Restaurang & Bar är hotellets egen restaurang. Slå dig ned i en ljus och luftig lokal med panoramafönster som ger en härlig utsikt. Man serverar här modern mat till stor del baserad på ekologiska och närodlade produkter. Frukostbuffén som serveras varje morgon är KRAV-märkt och framdukat står svenska frukostklassiker. Den ingår självfallet i rumspriset.

Tillgängliga rum på Scandic Linköping City

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Scandic Linköping Citys olika rumstyper

Lördag 3 Augusti t.o.m Söndag 4 Augusti - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Linköping