Elite Stora Hotellet Linköping

Stora Torget 9 • Linköping

Elite Stora Hotellet ligger i en ståtlig byggnad i empirestil. Hotellet byggdes redan 1852 och är idag ett av Sveriges äldsta stadshotell. Man ligger utmärkt beläget vid Stora Torget, med närhet till det mesta som Linköping har att erbjuda. Du tar dig lätt till de populära Bergs slussar i Göta Kanal, där båtar lyfts eller sänks hela 18,8 meter. Slussarna har många besökare varje år och i området runt omkring finner man restauranger, caféer, minigolfbanor med mera. Det är endast 10 minuters gångavstånd till centralstationen och för de som anländer med bil finns inomhusparkering i anslutning till hotellet för 145:-/natt. Utomhusparkering finns för 85:-/natt.

På Elite Stora Hotellet kan du välja mellan standard-, superior- och deluxerum eller sviter. Det finns totalt 92 rum, alla unikt inredda, från charmig empirestil till den moderna designen. Rummen har trägolv och ljusa väggar. Standardfaciliteter som finns är fri wi-fi, hårfön, minibar, kaffe/te-kokare, strykjärn och WC med dusch.

Varje morgon serveras en generös frukostbuffé med sunda och goda val för en bra start på dagen. Det finns även möjlighet att beställa upp frukosten till hotellrummet. På hotellets nedre plan ligger Storan Restaurang & Bar som är en av Linköpings mest välbesökta och klassiska restauranger. Här kan man slå sig ned i en tidlös atmosfär och njuta av kockarnas egna tolkningar av det traditionella svenska. Till så stor del som möjligt använder man sig av närproducerade färska råvaror. Även i baren finner du färska frukter och bär som används i drinkarna.

Hotellet har en relaxavdelning med bastu för den som behöver en stund för sig själv. Det finns också löpband, motionscykel och crosstrainer för den aktive. Man samarbetar med ett närliggande gym dit gäster får rabatterat pris.

Tillgängliga rum på Elite Stora Hotellet Linköping

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Elite Stora Hotellet Linköpings olika rumstyper

Fredag 4 Oktober t.o.m Lördag 5 Oktober - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Aktuellt på Elite Stora Hotellet Linköping

Fler hotell i Linköping