• Evenemang idag
Lördag
6
April 2024
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Agitator Single Malt – Dekonstruerad - Seminarie Linköpings Whiskyexpo

Agitator Single Malt – Dekonstruerad
Agitator är destilleriet som i en konservativ bransch gjort sig känt för att följa smaklökarna hellre än traditionerna. Med smaken som rättesnöre använder dem sig bland annat av långa jäsningstider, vakuumdestillation, lägre fatfyllnadsstyrka, samt lagring på ”förbjudna” och ovanliga fattyper. Dessutom experimenterar dom med nya träslag för lagring. Här handlar det alltså om rätt blandning av experimentlusta och framåtlut, allt i jakt på den bästa whiskyn.

Under denna exklusiva provning bjuder Agitator in till djupdykning i hantverket bakom sin prisbelönta och omtyckta Single Malt. Under ledning av Brand Ambassador Samuel Lindlöf dekonstrueras Agitator Single Malt. Det här är en unik chans att prova dess ingående komponenter, precis som dom doftar och smakar innan blandning och buteljering; utforska Agitator lagrad på fat av kastanj, 1st-fill bourbon, ny amerikansk ek, och Oloroso sherry.
Säkra din biljett nu och missa inte denna unika upplevelse!
6st whisky provas
PRIS 300kr*
Provningsledare: Samuel Lindlöf
Lokal: Operetten
Seminarie arrangeras av: AGITATOR
Vårt val av utrustning och vårt sätt att utnyttja den vilar på både strävan efter produktkvalitet och viljan att förändra och utveckla. Inget av det vi gör är värt något om inte slutresultatet blir en bra whisky. Men vägen framåt hittar vi inte genom att titta på hur alla gjorde förr. Vi vill istället använda modern teknik och modernt kunnande, parat med nyfikenhet och förändringsvilja, för att utveckla framtidens whisky.
*Serv.avg tillkommer vid köp av provningarna via Ticketmaster.se
Besök gärna www.whiskyexpo.se/seminarier för mer information
Seminariebiljetten gäller endast tillsammans med gilltig entrébiljett för lördag den 6/4 - 2024, mellan kl 18:00-23:00

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Agitator Single Malt – Dekonstruerad - Seminarie Linköpings Whiskyexpo, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April