Under 2021 genomförs en rad olika konserter och föreställningar i Linköping. Här har vi samlat några av showerna.

Vare sig du är sugen på att se en medryckande musikal eller en underhållande standup-föreställning finns det någonting för dig. Nedan hittar du en rad shower som tar plats på scenerna i Linköping under året.

Vikingarna med Christer Sjögren – 23 maj

Det folkkära dansbandet genomför en rad föreställningar runt om i Sverige, och i slutet av maj har det blivit Linköpings tur när de kommer Vikingarna kommer till Linköping Konsert och Kongress. Konferencier för kvällen är Ragnar Dahlberg, och under föreställningens gång får du följa med på en tidsresa från 1960-talet fram till idag.

The Ark – 16 juli

The Arks återföreningsturné blev år 2020 uppskjuten på grund av rådande omständigheter. Men 2021 gör glamrockbandet ett nytt försök, och i mitten av juli kommer de till Stångebrofältet och bjuder på en storslagen konsert.

Mando Diao – 16 september

Under hösten 2021 ger sig den populära svenska gruppen Mando Diao ut på turné. Under turnén kommer man att besöka ett 20-tal städer, bland annat Linköping och Linköping Konsert & Kongress i mitten av september. Här får du chans att höra bandets nya musik – showen består endast av svenska låtar.

Pernilla Wahlgren har hybris – 26 september

Efter sin senaste succéshow ”Kort, glad & tacksam” är nu Pernilla Wahlgren tillbaka på scenerna med ytterligare en underhållande föreställning. I ensemblen hittar du till stor del samma artister som vid senaste turnén. I slutet av september kommer showen till Linköping Konsert & Kongress.

Johanna Nordström – 20 oktober

Humorpersonligheten Johanna Nordström är ute på sin första soloturné och kommer till Louis De Geer i slutet av september. Föreställningen har fått namnet ”Ring polisen” och kretsar mycket kring polisyrket och kriminalserier – något som Johanna Nordström är fascinerad av.

Babben Larsson – 6 november

Under hösten startar Babben Larsson sin turné som sammanlagt kommer att innebära besök i drygt 20 svenska städer. I mitten av oktober kommer komikerdrottningen till Linköping Konsert & Kongress för att bjuda på en underhållande föreställning.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.