Äntligen har alla restriktioner släppt och scenerna runt om i landet fylls med underhållning. Här kan du läsa allt om vilka shower och föreställningar du kan se i Linköping under våren.

Är du sugen på att gå på en medryckande musikal eller en underhållande föreställning? Nedan hittar du en sammanställning av en rad shower som genomförs under vårmånaderna.

Labero - Goldfingers – 9 april

Efter att ha bjudit på kritikerrosad show i Las Vegas kommer den världsberömde magikern Joe Labero hem till Sverige och bjuder på en rad svindlande shower runt om i landet. Den 9 april kommer han till Linköping Konsert & Kongress och bjuder på en oförglömlig föreställning.

Pernilla Wahlgren har hybris – 10 april

För ett par år sedan gjorde Pernilla Wahlgren succé med sin show ‘Kort, glad & tacksam’, och nu är hon tillbaka med en ny och minst lika underhållande föreställning. Den 10 april kommer hon tillsammans med sin ensemble till Linköping Konsert & Kongress och bjuder på show klockan 15.30 och klockan 19.00.

Al Pitcher - My happy place – 14 april

Den brittiske komikern Al Pitcher är välkänd för sina rosade stand-up-föreställningar med Sverige i fokus. Efter en tids uppehåll på grund av pandemi och restriktioner är han nu tillbaka på scen och bjuder på en ny show. I mitten av april är det Linköpings tur att bjudas på underhållning när Al Pitcher kommer till Linköping Konsert & Kongress.

Miriam Bryant - PS Jag hatar dig – 4 maj

Under våren 2022 inleds Miriam Bryants Skandinavienturné på Cirkus i Stockholm. Den 4 maj har turen kommit till Linköping. Här uppträder Miriam Bryant på Linköping Konsert & Kongress, och bjuder på låtar från det hyllade albumet ‘PS Jag hatar dig’.

Grease – 20 maj

I slutet av maj har du chans att se en av världens mest välkända musikaler när Grease tar plats på scen på Linköping Konsert & Kongress. Njut av en kväll fylld med musik, dans och brylkräm! Föreställningen drar igång klockan 19.00.

Mikael Wiehe - Den sista turnén – 21 maj

Mikael Wiehe har stått på scen sedan 1970-talet, och under 2022 är det dags för den folkkära artisten att genomföra sin stora avskedsturné. I slutet av maj kommer han till Linköping och genomför sin konsert på Linköping Konsert & Kongress.