The Arks återföreningsturné blev år 2020 uppskjuten på grund av rådande omständigheter. Men 2021 gör glamrockbandet ett nytt försök – här är deras uppdaterade turnéplan!

Precis som många andra konserter och evenemang var The Ark tvungna att ställa in sin efterlängtade sommarturné förra året. Istället beslutade man att skjuta fram samtliga konserter till sommaren 2021. Alla som tidigare har köpt biljett till turnén 2020 kommer även att kunna använda dem i år. Om du har några funderingar kring just din biljett rekommenderas att kontakta respektive biljettåterförsäljare.

Tjugo år efter sin debut och nästan tio år efter att bandet hade deklarerat att de lagt av återuppstår ett av Sveriges största band för att fira sitt jubileum. Det var den 16 september 2011 som The Ark tog farväl med sin avskedskonsert som genomfördes på Gröna Lund. Efter det har bandet inte haft några planer på att återförenas, utan har istället lyckade karriärer på var sitt håll. Men nu är det alltså dags för en återföreningsturné. Så passa att njuta av en härlig sommarkväll tillsammans med Sveriges främsta glamrockband! Nedan kan du ta del av årets turnéplan och se när The Ark kommer till just din stad. Turnén startar i Kiruna den 3 juli och avslutas i Huskvarna den 3 september.

Turnéplan 2021

3 juli – Kiruna, Kirunafestivalen

5–6 juli – Fårösund, Stora Gåsemora Gård

8 juli – Töreboda, Töreboda Festivalen

9 juli – Oskarshamn, Latitud 57

10 juli – Göteborg, Trädgårdsföreningen

16 juli – Linköping, Stångebrofältet

17 juli – Borgholm, Borgholms Slottsruin

22 juli – Docksta, Naturscen Skuleberget

23 juli – Rättvik, Dalhalla

24 juli – Sundsvall, Sundsvalls Torgfest

28 juli – Halmstad, Tylösand Solgården

29 juli – Helsingborg, Sofiero

30 juli – Karlskrona, Karlskrona Skärgårdsfest

31 juli – Östersund, Storsjöyran

4 augusti – Halmstad, Tylösand Solgården

6 augusti – Arvika, Arvika Hamnfest

7 augusti – Furuvik, Furuvik

13 augusti – Stenungsund, Stenungsbaden

20 augusti – Umeå, Umeå Energi Arena

21 augusti – Örebro, Gustavsvik

3 september – Huskvarna, Folkets Park