• Evenemang idag
Lördag
6
April 2024
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Duell Loch Lomond - Glen Scotia - Seminarie Linköpings Whiskyexpo

Duell Loch Lomond - Glen Scotia
Loch Lomond Distillery – I särklass Skottlands bredaste palett av smaker!

Loch Lomond är ett av de mest spännande destillerierna just nu. Det som gör Loch Lomond unik är tillgången till olika pannor för destillering och den extra långa fermenteringen (96 timmar i stället för normalt 48 timmar). De höga raka pannorna, med perforerade plattor som kyler ner alkoholångorna, ger överlägsen kontroll över smakprofilen och den speciella fruktigheten. Master Blender är Michael Henry. Loch Lomond har ett eget tunnbinderi för att säkerställa kvalitén på faten. Ett innovativt destilleri med så mycket som elva olika stilar av Single Malt/Grain.
Glen Scotia Distillery
Det anrika Glen Scotia Distillery byggdes 1832 och har varit i drift i snart 200 år. Beläget i Campbeltown (Whisky Capital of the World) har destilleriet en unik stamtavla. Campbeltown är den lilla staden på Kintyrehalvön på Skottlands västkust som fortfarande har tre verksamma destillerier: Glen Scotia, Springbank och Glengyle. ”The whiskiest place in the World”! Glen Scotia utsågs 2021 till ”Scottish Whisky Distillery of the Year”.
”The Open”
Loch Lomond Group är stolt sponsor av ”The Open” som spelats i mer än 150 år och är den mest berömda golftävlingen i världen. I år spelas den på Royal Troon utanför Glasgow. Whiskyambassadör är Colin Montgomerie, en av världens segerrikaste och högst rankade golfare och därtill också Skotte, som fått en Loch Lomond specialutgåva uppkallad efter sig.
Kopplingen mellan Skottlands två främsta produkter, golf och whisky är starkare än någonsin!
7st whisky provas
PRIS 300kr*
Provningsledare: Johan Andersson
Brand Ambassador Loch Lomond/Glen Scotia
Lokal: Duetten
Seminarie arrangeras av: Stellan Kramer AB
Det handlar inte om oss – det handlar om dig
Ända sedan vårt företag grundades 1891 har vi bara haft ett enda syfte – att tillhandahålla vin och sprit som konsumenterna kan njuta av som en ingrediens och smak av deras sociala liv och för restaurangkunder. Vi säljer produkter till det nationella detaljhandelsmonopolet (Systembolaget) och till licensierade restauranger (horeca).
Känslor
Vi har produkter som skapar känslor och åsikter. Häll upp olika viner eller förbered olika cocktails till dina vänner och du kan förvänta dig en livlig och rolig diskussion. Vi träffar människor, engagerar oss personligen och hittar lösningar. Vi sammanfattar vårt uppdrag i tre ord – en lyckad kväll för våra kunder. Detta är kärnan i vad vi gör och ger dem.
Vi producerar inte – vi har fantastiska partners som gör det
Vi har ett antal viktiga producenter bakom produkterna i vår portfölj och vi för dagliga diskussioner om att ta fram nya produkter. Vi uppdaterar och utvecklar vår portfölj med tiden, trenderna och de diskussioner vi har med våra kunder och med våra producenter.
En hållbar verksamhet
Våra produkter är gjorda av naturen, druvor och spannmål från några av de vackraste platserna i världen, förvandlas till viner och sprit med lite hjälp från vinmakare och destillatörer. Från odlare till kund är ambitionen att göra produkterna hållbara. Många av våra produkter är ekologiska, veganvänliga, hållbart certifierade och levereras i lättviktsförpackningar. Vi deltar i det hållbarhetsarbete som initierats av Systembolaget. StellanKramer är miljöcertifierad.
Bra betyg
Vi är solida och trovärdiga och vi har upprätthållit den högsta kreditbetyget (AAA) sedan 1997. Vi utsågs till ”Årets importör” 2011. Vi är ett team av proffs som är stolta över att ge dig ett dedikerat, personligt och proaktivt stöd inom alla områden du behöver. Vi är väl respekterade inom Sverige och utomlands som en pålitlig affärspartner.
*Serv.avg tillkommer vid köp av provningarna via Ticketmaster.se
Besök gärna www.whiskyexpo.se/seminarier för mer information
Seminariebiljetten gäller endast tillsammans med gilltig entrébiljett för lördagen den 6/4 - 2024, mellan kl 18:00-23:00

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Duell Loch Lomond - Glen Scotia - Seminarie Linköpings Whiskyexpo, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April