• Evenemang idag
Lördag
6
April 2024
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Old Malt Cask med mera - Seminarie Linköpings Whiskyexpo

Old Malt Cask med mera
Andrew kommer att berätta historien om familjeföretaget och hur man byggt sitt jättefina destilleri Ardnahoe på ön Islay. Man siktar på att göra sitt destilleri Ardnahoe till något riktigt speciellt. Genom åren har man skapat legendariska buteljeringar i serien Old Malt Cask och på senare år kompletterat med bland annat The First Edition.

Vi kommer prova några riktigt trevliga sorter ur deras breda sortiment.
PRIS 350kr*
Provningsledare: Andrew Laing
Hunter Laing & Co
Lokal: Sonaten
Seminarie arrangeras av: Clydesdale AB
Clydesdale AB är ett entreprenörs drivet företag som bygger på den enkla idén att försöka finna de speciella produkter som ger det där lilla extra.
I den hårda konkurrensen som idag råder inom pub, bar och restaurangbranschen behövs något som fångar kunden. Clydesdale AB skall vara leverantören av just den där lilla extra upplevelsen.
I vårt sortiment hittar du whisky sorter som många kunder har som sina absoluta favoriter och inte trodde dom kunde hitta i Sverige.
*Serv.avg tillkommer vid köp av provningarna via Ticketmaster.se
Besök gärna www.whiskyexpo.se/seminarier för mer information
Seminariebiljetten gäller endast tillsammans med gilltig entrébiljett för lördagen den 6/4 - 2024, mellan kl 18:00-23:00

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Old Malt Cask med mera - Seminarie Linköpings Whiskyexpo, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April