Tisdag
28
Januari 2025
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Prime Orchestra - Rock Sympho Show

ROCK SYMPHO SHOW
Den här musikshowen har blivit sensationell i Europa!
Massvis med oförglömliga minnen, starka intryck och galen energi!

ROCK SYMPHO SHOW är legendariska rockhits från 1900- och 2000-talen tolkade av den innovativa crossoverorkestern PRIME ORCHESTRA.
ROCK SYMPHO SHOW har fått en enorm framgång i många europeiska länder och nu kommer den äntligen till Sverige. ROCK SYMPHO SHOW är en två timmars musikadrenalinkick skapad av 35 musikanter och vokalister! Det är en helt ny show, proffsiga vokalister, ovanliga musikexperiment, ljuseffekter, en underbar scenografi men framför allt är det de gamla favorithitsen av bland annat COLDPLAY, AEROSMITH, GUNS’N’ROSES, MUSE, QUEEN, BON JOVI, METALLICA, DEPECHE MODE, EUROPE, THE PRODIGY.
Bakom den här showen ligger ett hårt arbete och professionalismen av PRIME ORCHESTRA:s team. Samspelet mellan dirigenten och publiken skulle till och med kunna kallas för en ny genre av symfonisk stå-upp. Utan att säga ett ord kan dirigenten få hela publiken i extas.
Den moderna orkestern liknar inte längre någon klassisk sådan: nu handlar det om ett riktigt rockband med vokalister, kör, sträng- och blåsinstrument, slagverk och till och med levande dj-effekter.
Arrangör: PRIME ORCHESTRA
Insläpp kl 18:30
Längd: 2 timmar 30 minuter
Paus Ja
Lokal Crusellhallen
För en trevlig stund innan showstart!
Unna dig något gott att äta och dricka innan din föreställning börjar. Hos oss hittar du matigare tilltugg, trevligt fika och barer med fullständigt sortiment. Välkommen in för något gott!
Vi är ett kontantfritt hus, så endast kortbetalning gäller.
Rullstolsplatser bokas bokas via Ticketmasters tillgänglighetslinje tel 0776-707 777.
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Tisdag 28 Januari 2025 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Prime Orchestra - Rock Sympho Show, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti