Hotell Östergyllen

Hamngatan 2 • Linköping

På Hotell Östergyllen bor man bra och billigt i centrala Linköping. Med endast 5 minuter gångavstånd till stadskärnan har man närhet till shopping, restauranger och sevärdheter. Besök gärna den vackra domkyrkan, som är en av Nordens största katedraler. Inte långt ifrån Linköping city finner man flygvapenmuseet som beskriver det svenska militärflygets utveckling. År 2011 utsågs museet till Sveriges bästa, väl värt ett besök!

Hotell Östergyllen erbjuder stilrena, nyrenoverade rum i olika varianter. För den som inte vill lägga stora summor på boende finns ekonomi enkel- och dubbelrum, där WC och dusch finnes i korridoren. Standard enkel- och dubbelrum, familjesvit, svit och dubbelrum large har alla privat badrum på rummet. Rummen andas klassisk hotellmiljö, med fokus på enkelhet och funktion. Faciliteter som finns är TV och fri wi-fi. Vissa rum har också skrivbord och en sittgrupp. I den vackra romantiska matsalen dukas varje morgon en kontinental frukostbuffé fram. Frukosten ingår självklart i rumspriset.

Det tar 2 minuter från centralstationen till Hotell Östergyllen vilket gör det lätt att nå sevärdheter och aktiviteter utanför Linköpings gränser. De som anlänt med bil kan parkera på hotellets gård i mån om plats.

Tillgängliga rum på Hotell Östergyllen

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Östergyllens olika rumstyper

Fredag 10 Februari t.o.m Lördag 11 Februari - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Linköping