• Evenemang idag
21-13
Apr-Maj 2023
Gamla Linköping Linköping

Mord i mörka gränder - Mordgåta i Gamla Linköping

Beskrivning
Mordgåta i Gamla Linköping - Mord i mörka gränder

Slå er till bords i det anrika Wärdshuset, beställ en drink, och låt er sedan få transporteras på en resa tillbaka i tiden...

Linköping, 1907

Det är en ljummen vårkväll i Gamla Linköping. I trädgården utanför Villa Lugnet pågår en trivsam trädgårdsfest. Familj och vänner har samlats för att fira stadens stora son; bankiren och affärsmannen Holger Nattflor. Bakom de glada minerna döljer sig dock betydligt värre uppsåt. Holgers historia är mörk och inte alla är glada över den framgång som han och hans familj nått. Plötsligt händer det oväntade, och en av de samlade faller död ner.

Blir det kanske du som löser mordet?

Varmt välkomna till en helkväll i vackra Gamla Linköping.

Under kvällen kommer ni att få avnjuta en trerätters-måltid och samtidigt få vandra runt i Gamla Linköping och få bevittna olika scener - scener som kanske för er närmare en lösning i mordgåtan. Ni, våra gäster, varvar en trevlig middag med teater på olika platser runtomkring i området. Mordgåtan utspelar sig både *utomhus och i inomhusmiljöer.

I siffror

146 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti