Onsdag
22
Februari 2023
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Svansjön - Nationalbaletten från Kiev

På grund av rådande omständigheter med de nya restriktionerna flyttas SvansjönNationalbaletten från Kiev till 2023.
Nytt datum för föreställningen är:
Onsdag 22 februari 2023 kl 19.00
Vi ser fram emot att ses då.
Köpt biljett gäller till ny dag/tid.
Om du mot förmodan inte kan gå på det nya datumet kan du återköpa dina biljetter, senast den 13 mars 2022
Så här gör du om du vill återlösa din biljett: Om du köpt din biljett via Ticketmaster ska du fylla i formuläret nedan för återlösen, därefter kommer Ticketmaster att återbetala dig på samma betalmedel som du använde vid köpet.
Länk till formulär hos Ticketmaster: https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000142258

Om du köpt din biljett på plats hos Linköping Konsert & Kongress mejlar du in bokningsnummer, dina banks namn & kontonummer till info@konsertkongress.se
Efter detta datum godkänner du att biljetten gäller till det nya datumet.
Ev. avgifter återbetalas ej.
När det blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss!
Med vänlig hälsning,
Julius Production & Highlight Concerts

Information om föreställningen
Tidernas mest populära balettklassiker, Svansjön, innehåller alla element som gjort klassisk balett berömd, den förtrollar fortfarande alla som ser den. En sagolik berättelse med överdådig scenografi och dans, och med odödlig musik av Tjajkovskij. Av musiken är det främst ”De fyra små svanarnas dans” som blivit känd och älskad av en stor publik. I den klassiska baletten, och särskilt i Svansjön, smälter musik och dans ihop till ett språk som talas av alla.
"If I was able to express my feelings with words, I wouldn't have to dance at all" - Prima ballerina assoluta Margot Fonteyn.
Nationalbaletten från Kiev har stjärnsolister som anslutit sig till ensemblen och är idag ett av de främsta balettkompanierna.
Handling
Historien om den förhäxade svanprinsessan som bara kan befrias från den ondskefulle trollkarlens trolldom genom äkta kärlek. Prins Siegfried förväntas gifta sig med en passande flicka för att föra sin dynasti vidare. Han förälskar sig inte i någon av de flickor som skulle vara ett bra parti, utan i en främmande flicka, Odette, som förtrollar honom med sin skönhet. Siegfried svär Odette evig kärlek. Den förbannelse som vilar över Odette, gör att hon bara kan ta mänsklig form under några timmar varje natt. Den ondskefulle trollkarlen ser sin chans, han låter sin egen dotter gå på fest på slottet i Odettes skepnad för att lura prinsen. Planen lyckas och den förblindade prinsen bryter, utan att veta det, sitt trohetslöfte. När det går upp för Siegfried att han blivit lurad, bönfaller han Odette att förlåta honom, och det gör hon.
Bli förtrollad av myten ”Svansjön” och hänge dig åt en värld full av skönhet, elegans och harmoni till tonerna av Tjajkovskijs musik.
Föreställningen framförs till inspelad musik.
Insläpp kl 18:30
Konserttid: ca 2 timmar & 20 minuter inkl. paus
Lokal Crusellhallen
Rullstolsplatser bokas bokas via Ticketmasters tillgänglighetslinje tel 0776-707 777.
Njut av något gott
Vill du ha något gott före föreställningen eller i pausen? Den här kvällen håller vi Marmorbaren öppen med försäljning av kaffe/te, läsk, bullar, kakor och godis, smörgåsar samt vin och öl.
Vi är ett kontantfritt hus, så endast kortbetalning gäller.
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Onsdag 22 Februari 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Svansjön - Nationalbaletten från Kiev, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli