• Evenemang idag
Lördag
19
November 2022
Linköping Konsert & Kongress Linköping

THE MUSIC OF BEE GEES - STAYIN’ ALIVE

VIKTIG INFORMATION OM FÖRESTÄLLNINGEN THE MUSIC OF BEE GEES - STAYIN’ ALIVE PÅ LINKÖPING KONSERT & KONGRESS
På grund av de restriktioner och den stora osäkerhet som råder kring hur den närmaste tiden ser ut har vi tillsammans med alla inblandade tagit beslutet att ställa in turnén 2022 som du har biljett till.
Det är såklart ett svårt beslut att fatta men vi har levt med en pandemi och restriktioner i snart två år som gjort det nästan omöjligt att anordna och genomföra konserter.
Har du köpt biljett via ticketmaster.se behöver du inte göra något, utan kostnaden kommer att betalas tillbaka till det betalmedlet som du använde vid köpet.
Har du köpt din biljett i biljettkassan på Linköping Konsert & Kongress, mejlar du in bokningsnummer, din banks namn & kontonummer till [email protected]

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. THE MUSIC OF BEE GEES - STAYIN’ ALIVE, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December