• Evenemang idag
Söndag
30
Oktober 2022
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Hjälp mig inte - En mörk vårdcentralskomedi av William Spetz

William Spetz i ny egenskriven föreställning – vårdcentralskomedin Hjälp mig inte
Hjälp mig inte är en scenisk storm där allt det där du aldrig trodde kunde hända på en vanlig svensk vårdcentral händer. När de två karaktärerna patienten Marcus (William Spetz) och allmänläkaren Lennart (Sven Björklund) möts för att tala om antidepp förvandlas ett grått undersökningsrum snart till en boxningsring av hawaiipizza, fejkade ångestattacker och discoglittrande duetter.
Marcus trodde han skulle få hjälp att trappa ner på tabletterna, men Lennart visar sig bära på en rad hemligheter som istället triggar dem båda att agera mot konstens alla regler.
Hjälp mig inte, är William Spetz första egenskrivna pjäs sedan den kritikerrosade föreställningen?Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme??från 2016. Manuset är fiktivt men berättelsen är inspirerad av personliga erfarenheter från William Spetz själv och hans närmsta vänner.
Arrangör: ALL THINGS LIVE
Insläpp kl 17:30
Längd: ca 90 min, ingen paus
Åldersgräns: 11 år
Lokal Crusellhallen
Njut av något gott
Vill du ha något gott innan föreställningen? Den här kvällen håller vi Garden öppen med försäljning av kaffe/te, läsk, bullar, kakor och godis, smörgåsar samt vin och öl.
Vi är ett kontantfritt hus, så endast kortbetalning gäller.
Rullstolsplatser bokas bokas via Ticketmasters tillgänglighetslinje tel 0776-707 777.
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Söndag 30 Oktober 2022 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hjälp mig inte - En mörk vårdcentralskomedi av William Spetz, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December