• Evenemang idag
Lördag
1
Oktober 2022
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Snövit - The Musical

Snövit - The Musical kommer att ha nypremiär hösten 2022,
Efter några år i Japan är artisten YOHIO tillbaka i Sverige och kommer återigen att spela rollen som den mytomspunna prinsen i Dröse & Norbergs humoristiska musikalsaga Snövit på Göta Lejon i Stockholm, följt av en Sverigeturné.

Föreställningen kommer att spelas på samma plats, men med ett nytt speldatum.
Håll i dina biljetter dom flyttas automatiskt till det nya speldatumet (se nedan) och du behåller givetvis din plats från föregående bokning.

NYTT SPELDATUM LINKÖPING:
1 Oktober 2022 kl 16:00
MEET AND GREET:
Dina biljetter är även uppgraderade med v.i.p - eventet Meet And Greet efter föreställningen på scenen. (värde 150kr/biljett).
Här får du träffa Snövit, Prinsen, Häxan, Dvärgarna och alla andra i musikalen. Det erbjuds också möjlighet till att få autografer & fota.
UPPLEV SNÖVIT - THE MUSICAL REDAN NU!
I väntan på att få uppleva Snövit - The Musical Live lyssna på Snövit - The Musical ljudbok,
eller lyssna på musiken från föreställningen.

Ljudboken: Snövit - The Musical
Storytel:
https://www.storytel.com/…/boo…/2420783-SNÖVIT---The-Musical
Bockbeat:
https://www.bookbeat.se/bok/snovit-musical-522111
Nextstory:
https://www.nextory.se/bok/snövit-the-musical-11002074/
Soundtrack: Snövit - The Musical
Spotify:
https://open.spotify.com/album/7hQqfqqXwKWFKPTN5nOtyv?si=9RsgLI0PRiuwmwkzePxL_w&dl_branch=1

Vi beklagar verkligen situationen och vädjar till er förståelse.
Dröse & Norberg
www.drosenorberg.se
Snövit – The Musical, som är baserad på Bröderna Grimms klassiska saga, kan ännu en gång upplevas av äventyrslystna, musik- och sagoälskande familjer.
Snövit i ny tappning
Sin vana trogen har regissör Robert Dröse omarbetat historien till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller häftig och medryckande musik. Allt från klassiska musikalballader till rock, gladjazz och house! Det är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor.
Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen
Våga följa med in i sagans värld! Till det berömda slottet där den ondsinta och egensinniga drottningen, som innerst inne vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men hennes spegel envisas med att styvdottern Snövit är vackrare. Med hjälp av den fege Härolden tvingar Drottningen ut Snövit i den ökända mörka skogen, där hon till slut hamnar hos de berömda dvärgarna. Dessa smått osannolika figurer med sin obändiga energi utgör en av många höjdpunkter i musikalen och deras möte med Snövit blir en omtumlande och annorlunda upplevelse. Tror ni att prinsen, som i ursprungssagan, får kyssa Snövit eller inte? Hur går det för drottningen i hennes strävan att bli vackrast i landet och får sagan ett lyckligt slut? Missa inte denna fantasifulla och omtumlande historia för hela familjen som redan har uppskattats av 120 000 besökare runt om i landet.
Musikalartister, veteraner, skådespelare, kära återseenden och en stor talangfull ensemble på scenen
För dem som gladdes åt Baloo och hans björndöttrar i Djungelboken The Musical blir det ett kärt återseende med den talangfulla Bob Hellberg som den tuffa och modiga Snövit som inte låter sig slås ned av någon. En riktig hjältinna på scenen!
I rollen som Prins ser vi Bragi Bergsson från Idol. Anna Norberg, rutinerad musikalveteran, skådespelerska och tillika producent för uppsättningen, spelar dubbelrollen som den elaka och intrigerande drottningen och häxan som gör allt för att stoppa Snövit. Musikalartisten Patrik Martinsson axlar rollen som drottningens förfinade och fege Härold som gör allt för att klättra uppåt. Ett annat känt ansikte från Dröse & Norbergs produktioner är skådespelaren och musikalartisten Andreas Andersson som spelar Snövits far och tillika Kung över Landet samt den omåttligt populäre Bill Sundberg (Baloo i Djungelboken) som spelar en av dvärgarna. På scenen möts publiken också av en stor talangfull ensemble
I rollerna: Bragi Bergsson, Anna Norberg, Patrik Martinsson, Celeste Cappelen, Henning Ledstam, Bill Sundberg, Andreas Andersson, Anna-Lill Karlberg, Daniel Sorange, Christian Arnold, Maria Edner, Fredrik Bengtsson
Manus/Regi/Koreografi: Robert Dröse
Musik: Martin Landh
Producent: Anna Norberg
Insläpp kl 15:30
Showstart kl 16:00
Längd: ca 2 timmar & 30 minuter, inkl paus.
Lokal Crusellhallen
Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Lördag 1 Oktober 2022 16:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Snövit - The Musical, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December