Lördag
20
November 2021
PALATSET Linköping

HARDLINE + MarysCreek

Welcome HARDLINE 🇸🇪🇺🇸

Det tog endast 30 år innan dom besöker Linköping för första gången men nu är det time, det är vi oerhört stolta över naturligtvis. Just nu i skrivande stund så är det den ända spelningen i Sverige.


Hardline bildades av Johnny Gioelli och hans bror Joey i början på 90-talet. De tog med sig Niel Schon (Journey / Bad English) som bara skulle producera plattan men gillade idén med gick med i bandet när han lämnade Bad English. På bas gick Todd Jensen (David Lee Roth, Alice Cooper) med i bandet ganska snart och dom fick snabbt med sig Dean Castronovo (Bad English) på trummor.
Denna härliga musikerskara fick fram en platta som står sig otroligt bra än idag!
"DOUBLE ECLIPSE".
Med sig denna kväll så har dom våra vänner i MarysCreek som lägger ribban för kvällen??
Så nu håller vi alla kroppsdelar att denna kväll kommer att bli av, och så fyller vi upp Palatset och visar att vi kan detta Linköping. Vi kommer med mer info om denna kväll och fler spelningar 2021. På återseende och ROCK ON🤘🤘🤘// Hell Yeah RC Crew

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(PALATSET). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HARDLINE + MarysCreek, PALATSET

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober