Lördag
6
November 2021
Skylten, Linköping Linköping

Avantgardet på Skylten

Det hyllade livebandet Avantgardet annonserar ny turné för i höst och den 6e november 2021 kommer de äntligen till Skylten i Linköping.

Bandet blickar framåt med nya spelningar runtom på landets livescener. Med turnéstart i Malmö första oktober ger sig det flerfaldigt Grammisnominerade bandet ut på vägarna där det bland annat blir stopp i Stockholm, Uppsala och Linköping.

"Det känns helt overkligt att äntligen få planera för att ge sig ut och sjunga och spela tillsammans med vår publik igen. Det brukade ju alltid vara väldigt känslosamt och spelningar som vi aldrig ville skulle ta slut redan före pandemin så jag vågar inte tänka på hur det kommer bli nu när vi står där igen efter ett sånt här långt uppehåll. Vi har ju dessutom hunnit släppa väldigt många nya låtar som vi aldrig spelat live så det finns väl risk för att arrangören måste dra strömmen för att tysta oss, vilket iofs vore långt ifrån första gången det hände." säger Rasmus Arvidsson, sångare i bandet.

Observera att evenemanget har 18-års gräns.

Boka på Tickster
I siffror

71 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober