• Evenemang idag
Torsdag
25
November 2021
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Den magiska musiken från Harry Potter - en konsert med bröderna Weasle

En unik film- och musikupplevelse: Den magiska musiken från Harry Potter - en konsert med bröderna Weasley!
Den bästa musiken från alla Harry Potter-filmer och scenvisningen, med London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra
Harry Potter-filmerna är en av de mest framgångsrika filmerna i filmhistorien. Den prisbelönta filmmusiken kommer nu som en unik konsertkväll för första gången med bröderna Weasley till Europa. Originalskådespelare, magi, solister, en kör och en symfonisk orkester kommer att ge liv till Harry Potters magiska musik!
Besökare kommer att uppleva de viktigaste musikaliska ögonblicken i Harry Potter. Programmet inkluderar filmmusiken till fyra gånger Oscar-vinnaren John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper och Oscar-vinnaren Alexander Desplat samt det bästa av musik från "Harry Potter and the Cursed Child", som har fått många utmärkelser i London och New York, samtidigt som de var en av de mest framgångsrika scenerna på senare tid.
CHRIS RANKIN
Nya Zeeland född Christopher William Rankin blev känd för sin roll som den bossiga perfektionisten Percy Weasley, Ron Weasleys äldre bror. Enligt Rankin har han och Percy inte mycket gemensamt - bara den starka känslan av perfektion och ingefärahår. På tv visade Rankin sig som "Waring" i BBC-produktionen The Rotter's Club, och som "Henry Evelyn Wood" i Victoria Cross Heroes. Han har också varit gäst i många TV-program, som Newsround och Ministry of Mayhem. Chris Rankin uppträdde också med stor framgång i pantomime Cinderella som "Dandini". 2016 spelade han Mycroft Holmes i Sherlock-parodin på YouTube-kanalen Hillywood.
ROB LAKE
Rob Lake är en världskänd och framgångsrik trollkarl och illusionist. Han förtrollar varje publik med sin interaktiva föreställning. Förutom sina egna shower över hela världen är Lake också involverad i film- och musikproduktioner och har skapat många specialeffekter för The Wizard of Oz, Phantom of the Opera and Beauty and the Beast. Rob Lake spelar ofta gäst-TV. År 2018 tog han sig till finalen i talangshowen "America's Got Talent".
Han har presenterat sina magiska shower i USA, Japan, Australien och Europa. Rob Lake skapar riktig magi och besvärjar publiken
Insläpp kl 19:30
Längd 2 timmar & 20 minuter inkl paus
Lokal Crusellhallen
Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00
Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.
Förboka via telefon 013- 190 00 30 eller mail bistro@konsertkongress.se
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Torsdag 25 November 2021 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Den magiska musiken från Harry Potter - en konsert med bröderna Weasle, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari