Lördag
9
Oktober 2021
Spegelsalen Linköping

Konstpaus - TROPISKA WINDAR

På grund av COVID-19 (Coronavirus) och hårdare restriktioner gällande folksamlingar har vi tagit beslutet att flytta fram föreställningen Konstpaus – Tropiska Windar i Linköping den 12 december kl 15:00.
Det nya datumet är lördagen den 9 oktober 2021 kl 15:00. Håll hårt i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa din biljett senast den 27 november 2020, kontakta Linköping Konsert & Kongress via mail info@konsertkongress.se för mer information om hur återköpet ska gå till.
Vi vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.
Vänliga hälsningar
Visit Linköping & Co
Konstpaus med Crusellkvintetten
TROPISKA WINDAR
Brasilien Argentina Cuba
Astor Piazzolla, Julio Medaglia, Paquito d`Divera
Följ med Crusellkvintetten till det färgstarka Sydamerika. Vi bekantar oss med de största kompositörerna och får uppleva ett spännande tonspråk med vackra melodier och medryckande rytmer.
Insläpp kl 14:30
Längd ca 1 timma utan paus
Lokal Spegelsalen, sittande onumrerat
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Lördag 9 Oktober 2021 15:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

58 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Spegelsalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Konstpaus - TROPISKA WINDAR, Spegelsalen

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September