• Evenemang idag
Lördag
25
September 2021
Spegelsalen Linköping

Konstpaus - "Bleck & Trumma"

På grund av COVID-19 (Coronavirus) och hårdare restriktioner gällande folksamlingar har vi tagit beslutet att flytta fram föreställningen Konstpaus – Bleck och Trumma i Linköping den 14 november kl 15:00. Det nya datumet är lördagen den 25 september 2021 kl 15:00. Håll hårt i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa din biljett senast den 11 december 2020, kontakta Linköping Konsert & Kongress via mail info@konsertkongress.se för mer information om hur återköpet ska gå till.
Vi vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.

En konsert med fokus på renässansmusik, en genre som ofta arrangeras för och spelas av brassensembler runt om i världen.
Musikens rika klanger och varierade karaktärer passar utmärkt för brassinstrumenten och ger lyssnaren en omväxlande musikstund.
Med slagverk tillförs ytterligare en dimension och Östgöta Brasskvintett har bjudit in kollegan och slagverkaren Olle Bohm som med sina olika instrument förgyller musiken och tillsammans lovar de en minnesvärd upplevelse.
Insläpp kl 14:30
Längd ca 1 timma utan paus
Lokal Spegelsalen, sittande onumrerat
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Lördag 25 September 2021 15:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

75 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Spegelsalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Konstpaus -

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober