• Evenemang idag
Lördag
25
April 2020
Skylten Linköping

Drive- In Film - "The Shining"

Vi fortsätter att hitta nya sätt att hålla kulturen levande i Linköping! Linköpings kommun Kultur och fritid, Visit Linköping & co och Cinemax har teamat upp och bjuder nu in till tre biovisningar på Skyltens innergård. Du tittar på bra film från din bil, vi kan hålla ett säkert avstånd till varandra och vi hittar nya sätt att göra kulturen tillgänglig för så många som möjligt!
När då?
25 april 17.00 visar vi "Vad döljer du för mig? " Åldersgräns 7 år
25 april 21.00 visar vi "The Shining" Åldergräns 15 år
26 april 15.00 visar vi "Återstoden av dagen" Barntillåten
Hur funkar det?
Biljetterna gäller per bil och kostar 200 kr/film.
Vi följer naturligtvis restriktionen som säger att endast folksamlingar upp till 50 personer är tillåtna. Det innebär att endast 25 bilar kommer att släppas in på innergården med max 2 personer i varje bil. Naturligtvis så stannar du hemma om du är sjuk.
Du tittar på filmen sittandes i din bil och ljudet rattar du in via din bilradio på FM-bandet. Har du ingen bilradio så funkar det också med vilken vanlig FM-radio som helst. Instruktioner kring detta får du på plats.
Kom i tid! Vi öppnar insläppet 1 timme innan filmen börjar. Vid ankomst kommer du lotsas till din plats, där du måste stå kvar till filmen är slut. Det är mycket viktigt att du följer personalens instruktioner vid insläpp och utsläpp. Bilen får inte vara högre än 2 m så att alla har en chans att se ordentligt. Tomgångskörning är inte tillåtet.
Toaletter finns inne på Skylten, vi uppmanar alla att hålla avstånd och undvika köbildning.
Vi kommer också ha viss servering med trevliga erbjudanden! Du beställer ifrån din bil, betalar med kort eller swish och får det du beställer levererat till din bil. Superenkelt ju!
The Shining (Stanley Kubrick, USA 1980)
Mästerregissören Stanley Kubrick (1928-1999) tillhör filmhistoriens ledande med filmer som Spartacus (1960), 2001 – Ett rymdäventyr (1968), A Clockwork Orange (1971), Barry Lyndon (1975), The Shining (1980) och Full Metal Jacket (1987). Han har varit nominerad till Oscar tolv gånger.
I The Shining spelar Jack Nicholson en misslyckad författare som tar med sig sin familj till ett avlägset hotell i Klippiga bergen över vintern medan hotellet är stängt. Nu ska han skriva, men det går fullständigt överstyr. Han blir galen och för familjen blir livet fasansfullt. Resultatet är en ikonisk klassisk skräckfilm med övernaturliga inslag där Jack Nicholson spelar ut hela sitt register. Så förbered er på en rysare.

Biljetter & tider

Lördag 25 April 2020 21:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

134 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Skylten). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Drive- In Film -

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti