• Evenemang idag
Tisdag
5
Maj 2020
RYTTARGÅRDSKYRKAN Linköping

JOHAN STENGÅRD - MAMMA MIA-HITSEN - RÖSTER Á LA RYDBERG

Johan Stengård - Mamma Mia-Hitsen
Upplev glädjen när Johan Stengård, och Röster á la Rydberg framför musik av ABBA.

Johan Stengård spelar även evergreens och berättar anekdoter från sin musikaliska karriär.
Dirigent: Helene Rydberg
Pianist: Ulf Esborn
Saxofonisten Johan Stengård är en av Sveriges främsta instrumentala artister och är också producent för och musiker i The ORIGINAL BAND – MUSIC OF ABBA & MAMMA MIA, kapellmästare för Johan Stengård Big Band – Music of Sinatra, Basie, Ella, Dean & Sammy.
Johan Stengård har en lång karriär som en av Sveriges mest uppskattade och efterfrågade instrumentala solister, med ett hundratal konserter per år och allt fler internationella framträdanden i Europa, Kina och USA. Johan Stengård är en av ABBA:s originalmusiker.
När Johan blåser luften genom sin saxofon så är det som om han berättar en historia där tonerna blir till ord, känslor och bilder. Konserterna blir till resor genom olika musikaliska landskap där lyssnaren blir ledsagad av Johans berättelser mellan musikstyckena som varierar från folkmelodier och jazz till musikal.
Tjugo solo CD album, medverkat i hundratals TV-shows, spelat med många av de stora nationella och internationella artisterna som Michael Bolton, ABBA, Celine Dion, Tomas Ledin, Jan Malmsjö, Eartha Kitt, Nelson Riddle, Harry Belafonte, Lena Horne, Tommy Steele, Sammy Davis J:r och många fler kända namn.
Kungen och drottningen har valt Johan att framträda vid flera officiella statsbesök utomlands. Johan har även bl.a. varit inbjuden av thailändska regeringen att framträda i Thailand.
Konserterna blir till föreställningar med underhållande berättelser och anekdoter och stor inlevelse när saxofonen får fylla rummet med all sin kraft. Att Johans stora passion är saxofonen är helt klart. Att spela melodierna innerligt, spräcka loss i jazzimprovisationer eller råa bluessolon är specialiteter, och en av hans mest uppskattade talanger är att hålla en stark slutton tills all luft har gått ur både honom och publiken!
www.gyllenepromotion.se
Längd: ca 1h30min, ingen paus
Rullstolsplats bokas på ticketmasterombud eller på telefon 054-190080

Biljetter & tider

Tisdag 5 Maj 2020 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

178 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(RYTTARGÅRDSKYRKAN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. JOHAN STENGÅRD - MAMMA MIA-HITSEN - RÖSTER Á LA RYDBERG, RYTTARGÅRDSKYRKAN

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April