Lördag
6
November 2021
Linköping Konsert & Kongress Linköping

HÄR KOMMER BABBEN LARSSON - TJOLAHOPP

Jag har en god och en dålig nyhet. Den dåliga är att jag på grund av rådande osäkerhet kring att samlas i grupper behöver flytta turnén till hösten 2021. Jag ber om er förståelse för detta...
Den goda nyheten är att arrangören Besterman jobbat febrilt med att boka lokaler så att vi skulle kunna informera er i god tid och - era biljetter gäller fortfarande!
Så här blir det:Köpta biljetter gäller, du skriver bara det nya datumet på biljetten och håller hårt i den till nästa höst. Om du mot förmodan inte kan gå det nya datumet har du fram till den 10 maj på dig att byta datum/spelställe eller lösa in biljetten genom att kontakta biljettkassan på Linköping Konsert & Kongress.
Gammalt showdatum: 14 okt 2020, NYTT showdatum: 6 nov 2021.
Jag lovar att när den här krisen är över kommer jag och showar järnet för er! Den som väntar på nåt gott…. Tills dess; Ta väl hand om er själva och varandra!
Babben Larsson Peter & Stefan Besterman”
Babben extra large: Nya turnén slår på stort
Sveriges roligaste gotlänning gör äntligen en ny show för konserthus och teatrar!
Premiären går av stapeln på Wisby Strand den 26:e september, därefter får drygt 20 städer besök av föreställningen ”Här kommer Babben Larsson, tjolahopp!”

Babben berättar själv om showen: ”Det blir en skön blandning av allt jag gillar; humor, funderingar, sång och prat om allt från bläckstråleskrivare till varför jag inte går naken i min stuga längre.”

Med sig på scen har hon ett husband under ledning av kapellmästare Mats Persson. “Det kan bli allt från pojkbandslåtar till rap. Jag är så gammal nu att jag har slutat skämmas”, avslöjar Babben.
Senast Babben var ute på vägarna var med den hyllade föreställningen ”Expedition Babben” som spelades på 103 sällan eller aldrig besökta småscener. I vår är hon även tillbaka i TV-rutan med en ny säsong av dundersuccén ”Bäst i Test”.
Insläpp kl 19:00
Showstart kl 19:30
Längd ca 90 min, ingen paus
Lokal Crusellhallen
Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00
Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.
Menyn presenteras här senast 3 veckor innan evenemanget
Boka ditt bord via telefon 013- 190 00 30 eller mail bistro@konsertkongress.se
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Lördag 6 November 2021 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

487 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HÄR KOMMER BABBEN LARSSON - TJOLAHOPP, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April