Fredag
15
Juli 2022
Stångebro Linköping

The Ark

The Ark, nytt datum 15 juli 2022!
Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer The Arks konsert inte att kunna genomföras som planerat i Linköping den 16 juli, 2021.

Konserten kommer att flyttas fram till 15 juli 2022. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.
Håll i din biljett -den gäller för det nya datumet!
"Det är oerhört ledsamt att tvingas inse att den planerade reunion-turnen inte kommer att kunna genomföras i år heller.
I likhet med andra i vår situation har vi beslutat att sikta på nästa sommar istället.
Vi hoppas ni längtar lika mycket som vi gör och att ni följer med oss in i 2022.
Var försiktiga och ta hand om varandra så länge!!?-The Ark "
Nytt datum är 15 juli 2022. Behåll din biljett, den gäller på det nya datumet och du behöver inte göra nånting.
Har du inte möjlighet att gå det nya datumet har du möjlighet att återlösa din biljett senast 3 maj 2021.
Så här gör du för att återlösa din biljett:
• Om du köpt din biljett via Ticketmaster.se ska du fylla i formuläret nedan för återlösen. Formuläret är öppet till och med 3 maj 2021 och därefter kommer Ticketmaster att återbetala dig på samma klientmedel som du använde vid köpet. Länk till formulär hos Ticketmaster: https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000142258
• Om du köpt din biljett på plats på Linköping Konsert & Kongress kontaktar du istället oss via mejl info@konsertkongress.se
Tack för din förståelse!
Med vänliga hälsningar
Visit Linköping & Co

THE ARK - Sveriges färgstarkaste rockband återförenas för en stor sommarturné
Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné i sommar. 20 år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta är The Ark tillbaka.
”Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med i vått och torrt
När nu 20-årsjubileet för debutskivan närmade sig kände vi att vi ville fira det med att stå tillsammans på scen igen för en sommar. Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss”
Har man en gång sjungit ”Calleth You, Cometh I” gäller det att leva upp till det löftet. Länge såg det ut som det inte skulle hända. Det är många som under de senaste åren önskat att The Ark ska samla ihop trupperna på nytt. Särskilt som sextetten lämnade ett tomrum efter sig som ingen har lyckats fylla. Deras uttryck var lika lätt att känna igen som det visade sig svårt att duplicera. The Ark var alltid lite mer färgstarka, teatraliska, oblyga och vidsynta än alla andra. En ostoppbar livemaskin som aldrig tvekade inför att dela med sig av livsfilosofiska tänkvärdheter, och det är ju inte så att vi behöver mindre av sådant i dag än vad fallet var då.
Nu är Sveriges främsta Glamrockapostlar redo att för en sommar åter sprida sitt evangelium. Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel har alltid velat ge utanförskapet en fristad. Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till att, i Rottne, Växjö och sedermera Malmö, låta och se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spelställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens -och de hade låtarna som borgade för det. Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Breaking Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son” med flera är i dag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta lär bli uppenbart en gång för alla under sommarens turné.
#TheArk #TheArkReunionTour
♥ Tider
Insläpp: kl 18.00
Showstart: kl 19:30
Sluttid: tba
Observera att de tider som anges endast är cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.
♥ Spelställe
Stångebrofältet, ståplats
♥ Åldersgräns:
Åldersgräns 13 år, gäller även i målsmans sällskap. Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns denna åldersgräns.
♥ Rullstols- & ledsagarbiljetter:
Rullstolsplatser bokas hos Visit Linköping & Co, 013-190 00 00, via tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. 1 ledsagare* medföljer gratis per rullstolsbiljett.
Obs att alla personer med någon form av funktionsnedsättning får boka pristypen för rullstol (man behöver ej vara rullstolsburen)
*I de fall du har en funktionsvariation som medför behov av rullstolsplats inklusive ledsagare erbjuds en ledsagare fri entré. Behovet av ledsagare ska styrkas med intyg. Har du fler ledsagare betalar de ordinarie pris.
Ledsagaren måste vara minst 16 år fyllda och kunna uppvisa legitimation.
Intyget ska innehålla ditt namn samt en kort beskrivning av hur ditt behov av ledsagning ser ut.
Vi godkänner intyg från vården, kommunen, skola samt assistansbolag.

Biljetter & tider

Fredag 15 Juli 2022 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

385 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stångebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Ark, Stångebro

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari