• Evenemang idag
Fredag
17
Juli 2020
Stångebro Linköping

The Ark

THE ARK - Sveriges färgstarkaste rockband återförenas för en stor sommarturné
Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné i sommar. 20 år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta är The Ark tillbaka. I sommar ser vi dem under en exklusiv sommarturné över hela landet med startskott på Lollapalooza Stockholms största scen den 28 juni.
”Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med i vått och torrt
När nu 20-årsjubileet för debutskivan närmade sig kände vi att vi ville fira det med att stå tillsammans på scen igen för en sommar. Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss”
Har man en gång sjungit ”Calleth You, Cometh I” gäller det att leva upp till det löftet. Länge såg det ut som det inte skulle hända. Det är många som under de senaste åren önskat att The Ark ska samla ihop trupperna på nytt. Särskilt som sextetten lämnade ett tomrum efter sig som ingen har lyckats fylla. Deras uttryck var lika lätt att känna igen som det visade sig svårt att duplicera. The Ark var alltid lite mer färgstarka, teatraliska, oblyga och vidsynta än alla andra. En ostoppbar livemaskin som aldrig tvekade inför att dela med sig av livsfilosofiska tänkvärdheter, och det är ju inte så att vi behöver mindre av sådant i dag än vad fallet var då.
Nu är Sveriges främsta Glamrockapostlar redo att för en sommar åter sprida sitt evangelium. Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel har alltid velat ge utanförskapet en fristad. Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till att, i Rottne, Växjö och sedermera Malmö, låta och se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spelställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens -och de hade låtarna som borgade för det. Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Breaking Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son” med flera är i dag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta lär bli uppenbart en gång för alla under sommarens turné.
#TheArk #TheArkReunionTour
♥ Tider
Insläpp: kl 18.00
Showstart: kl 19:30
Sluttid: tba
Observera att de tider som anges endast är cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.
♥ Spelställe
Stångebrofältet, ståplats
♥ Åldersgräns:
Åldersgräns 13 år, gäller även i målsmans sällskap. Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns denna åldersgräns.
♥ Rullstols- & ledsagarbiljetter:
Rullstolsplatser bokas hos Visit Linköping & Co, 013-190 00 00, via tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. 1 ledsagare* medföljer gratis per rullstolsbiljett.
Obs att alla personer med någon form av funktionsnedsättning får boka pristypen för rullstol (man behöver ej vara rullstolsburen)
*I de fall du har en funktionsvariation som medför behov av rullstolsplats inklusive ledsagare erbjuds en ledsagare fri entré. Behovet av ledsagare ska styrkas med intyg. Har du fler ledsagare betalar de ordinarie pris.
Ledsagaren måste vara minst 16 år fyllda och kunna uppvisa legitimation.
Intyget ska innehålla ditt namn samt en kort beskrivning av hur ditt behov av ledsagning ser ut.
Vi godkänner intyg från vården, kommunen, skola samt assistansbolag.

♥ Mat och dryck:
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast) är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering på området.
♥ Kontantfritt:
Restauranger och barer på arenan är kontantfria och tar enbart kortbetalning (ej kontanter eller swish).
♥ Rökförbud:
Självklart är evenemanget rökfritt för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området.
♥ Biljetten:
Glöm inte att ta med dig biljetten – ingen entré utan biljett! Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten.
Hämta ut dina biljetter på ett Biljettombud innan du kommer till konsertområdet. Om du valt E-biljett, glöm inte att skriva ut biljetterna! Det finns inte möjlighet att göra det på plats på konsertområdet. (Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen)
♥ Biljettkassa:
Ingen biljettkassa på plats vid Stångebrofältet.
♥ Ta sig hit:
Vi uppmuntrar alla våra besökare att ta sig till konsertområdet med cykel eller med buss/tåg till Resecentrum. Från Resecentrum når du Stångebrofältet på bara några få minuter till fots. En god gärning för miljön samtidigt som du slipper leta efter en parkeringsplats!
♥ Ta med/ta inte med:
Välkomna är: Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, glatt humör.
Välkomna är inte: Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, flaskor, burkar, termosar, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, stora väskor, vapen eller annat som kan skada andra.
Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.
Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer. Visit Linköping & Co önskar dig en underbar konsertkväll!
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida visitlinkoping.se

Biljetter & tider

Fredag 17 Juli 2020 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

229 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stångebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Ark, Stångebro

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April