• Evenemang idag
Onsdag
28
September 2022
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Henrik Fexeus är att lita på

På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram föreställningen Henrik Fexeus.
Det nya datumet är onsdag 28 september 2022 kl 19:00.
Håll hårt i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa din biljett senast den 28 februari 2022.
Så här gör du om du vill återlösa din biljett: Om du köpt din biljett via Ticketmaster ska du fylla i formuläret nedan för återlösen. Formuläret är öppet till och med 28 februari och därefter kommer Ticketmaster att återbetala dig på samma betalmedel som du använde vid köpet.
Om du köpt din biljett på plats hos Linköping Konsert & Kongress mejlar du in bokningsnummer, din banks namn & kontonummer till [email protected]
Länk till formulär hos Ticketmaster: https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000142258
Lifeline vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.
Information om föreställningen
Henrik Fexeus är att lita på
Just när du trodde du var säker! Sveriges främsta mentalist och tankeläsare är äntligen tillbaka. Efter att ha turnerat för utsålda hus med föreställningarna SinnesCirkus, I Ditt Huvud och BOX, har Henrik Fexeus låtit våra huvuden få vila. Men nu är det dags igen. Fexeus utmanar vår verklighetsuppfattning med sin mest häpnadsväckande show hittills.
Henrik Fexeus insisterar att han går att lita på, men frågan är om vi kan tro ett ord av vad han säger. Räkna med att ingenting är som det verkar när Henrik intar scenen. Är dina tankar verkligen dina egna? Kan du lita på dina sinnen? Henrik Fexeus är att lita på får dig både att skratta och dra efter andan, i en show som inte liknar något annat. En sak är i alla fall säker: En kväll med Henrik är en kväll som du sent kommer att glömma.
Regi: Morgan Alling
Producent: Lifeline Entertainment
Föreställningslängd: Ca 90 minuter utan paus
Insläpp: kl 18:30
Showstart: kl 19:00
Lokal: Crusellhallen
Njut av något gott
Vill du ha något gott innan föreställningen? Den här kvällen håller vi Garden öppen med försäljning av kaffe/te, läsk, bullar, kakor och godis, smörgåsar samt vin och öl.
Vi är ett kontantfritt hus, så endast kortbetalning gäller.
Rullstolsplatser bokas bokas via Ticketmasters tillgänglighetslinje tel 0776-707 777.
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Henrik Fexeus är att lita på, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April