28-28
Nov 2021
Garden, Konsert & Kongress Linköping

Nya Svenska Ord - En humorföreställning med David Sundin

David Sundin till Linköping med sin nya standup-föreställning!
Nu åker komikern David Sundin ut på Sverigeturné med sin första stora egna standup-föreställning – Nya svenska ord. David är en av Sveriges just nu mest älskade tv-personligheter och med Nya Svenska Ord återvänder han till standup-scenen. Med sig tar han nykomponerade ord som han kommer att presentera för sin publik.

Den 28 november 2021 kommer David till Linköping Konsert & Kongress!
– Jag kommer i den här föreställningen att försöka lansera ett gäng ord som jag tycker saknas i det svenska språket, säger David Sundin. Till exempel finns det inget bra ord för att beskriva "stulen fruktkompott" – det är ju långt och ganska krångligt att säga. Då är det ju mycket enklare att säga ”snylt” tycker jag. Förutom det blir det helt nyskriven standup och säkert en och annan klassiker.
Turnépremiären äger rum den 9 oktober 2021 i en lada i Gimo utanför Uppsala, orten där David växte upp. Därefter följer ytterligare 30 föreställningar i lite mer kända orter som t.ex. Stockholm, Malmö, Göteborg, Gävle och Linköping.
– Jag tycker det känns kul att börja i Gimo, på hemmaplan i trygghet och sen åka ut i landet. För det var ju så det blev, livet. Jag ser fram emot detta något ofantligt. Även om jag gör så otroligt mycket roliga saker så är det nog faktiskt så att det är när jag står på en standup-scen som jag har det som absolut roligast.
David har varit en del av den svenska humorscenen sedan början av 2000-talet. Vid sidan av standup, skådespelande och programlederi skriver han även manus och producerar. 2020 blev ett stort år för David som var programledare för Melodifestivalen i januari. Vid sidan av den flyttade standup-turnen är han aktuell med en ny säsong av TV-succén Bäst i Test. Julen 2020 blir det dessutom långfilmspremiär i Tomas Alfredssons nästa film Se upp för Jönssonligan där han spelar rollen som Harry.
FLYTTAT EVENT
Föreställningen är flyttad från 25 feb 2021 på Sagateatern till 28 november 2021 på Linköping Konsert & Kongress.
Insläpp kl 17:00
Längd: 90 min, ingen paus
Lokal Garden
Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00
Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Söndag 28 November 2021 17:30 Boka hos Ticketmaster
Söndag 28 November 2021 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

368 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Garden, Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nya Svenska Ord - En humorföreställning med David Sundin, Garden, Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober