• Evenemang idag
Lördag
29
Februari 2020
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Linköping Vego

Så är det då äntligen dags för femte upplagan av Linköping Vego – mässan för alla som är intresserade av hållbarhet, hälsa och god mat.
Mässan riktar sig till alla oavsett om du redan är övertygad vegetarian/vegan eller bara är intresserad av att bredda din middagsrepertoar. På mässan får du tillfälle att prova på det snabbt växande utbudet av växtbaserade livsmedel och en lång rad andra produkter som framställs utan användning av djur.

Ett flertal tillverkare och leverantörer av livsmedel, kosttillskott, kläder, skor och mycket annat som vi behöver och använder i vardagen kommer att finnas på plats. Gemensamt för allt som visas på mässan är att det kan framställas resurseffektivt utan behov av vare sig djur eller djurtester.

Spännande föreläsare kommer att inspirera, tipsa och lära oss mer om det gröna kökets fantastiska möjligheter och dess många hälsofördelar. Hör en av världens främsta biologer berätta om djurens förmåga att uppleva glädje och njutning! Forskare inom biomedicin kommer att presentera senaste rönen inom utveckling av nya moderna metoder som utgår från människan istället för möss och råttor.

Väl mött i februari 2020!
För mer information: www.linkopingvego.se
Gratis för barn under 12 år
Öppettider
Bistro är öppen:
Kl 11:00-15:00 för lunch
Meny:
Rödbets- och kaprisbiff med skysås samt rostade rotsaker
Taco-bowl med pulled oumph samt picklad rödlök, vitlöksdressing och romansallad
Pokebowl med quinoa och rotsakssallad samt örtmarinerad tofu, bönor, tomat, sesamstekt grönkål och rostade solrosfrön samt balsamicoreduktion
Pris: 100 kr
Marmorbaren öppen under mässans tid för försäljning av enklare förtäring
Nedan finns några exempel på vad som serveras:
Pokebowl
Oumph ceasar wrap
Focaccia med tomat, basilika och tofu.
Rågbröd med rödbetshummus, krasse samt kokosost
Kakor, godis och frukt, kaffe/ the och läsk.
Ledsagare
I de fall du har en funktionsvariation som medför behov av ledsagare erbjuds en ledsagare fri entré. Behovet av ledsagare ska styrkas med intyg. Har du fler ledsagare betalar de ordinarie pris.
Ledsagaren måste vara minst 16 år fyllda och kunna uppvisa legitimation. Intyget ska innehålla ditt namn samt en kort beskrivning av hur ditt behov av ledsagning ser ut. Vi godkänner intyg från vården, kommunen, skola samt assistansbolag.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Linköping Vego, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September