Lördag
23
April 2022
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla stan

Hej,
Du som får detta mail har köpt biljett till Magnus Carlssons show ”Från Barbados till Gamla Stan” i Linköping, Konsert & Kongress.

Vi hade hoppats in i det längsta att kunna framföra showen i vår, men då maxtaket för publika sammankomster fortfarande ligger på 8 personer, på grund av den ökade smittspridningen av Covid-19, så kommer vi inte att kunna samlas som vi önskat och längtat efter.
Vi har därför inget annat val än att flytta fram Magnus show ytterligare en gång. Vi förstår att detta säkert känns frustrerande och tråkigt, dels att behöva vänta så pass länge men också när man i tider som dessa behöver ha något att se fram emot, men vi får helt enkelt inte.
Som ni säkert vet så går liveunderhållningsbranschen just nu på knäna, med ökade kostnader och obefintliga intäkter.
Vi har drabbats oerhört hårt av pandemin.
Magnus show är dessutom redan skapad, alla scenkostymer har köpts in, scenen har byggts, ljud och ljus har designats, repetitioner har pågått i månader och personal har jobbat med projektet i över 2 år.
Med andra ord så är vi väldigt redo att få möta publiken och är själva frustrerade och ledsna, men också ödmjuka för situationen vi befinner oss i.
Vad som står högst upp på vår önskelista just nu är att vaccineringen följer den plan som regeringen har satt, att alla som vill är vaccinerade innan midsommar, att restriktioner därefter släpper och vårt samhälle kan successivt återgå till det normala.
Vi ber om er förståelse för den svåra situation vi alla befinner oss i och acceptans att showen blir framflyttad till 2022.
Vad ni behöver veta:
• Showen blir framflyttad till lördagen den 23 april 2022 kl. 19.30
• Håll i din biljett, den kommer att gälla på det nya datumet.
• Samma spelplats och samma placering gäller.
Information finns även på www.krall.se/magnus
Har du frågor kring detta så är du välkommen att kontakta arrangören på info@krall.se
Håll ut, var rädd om dig själv och varandra så ses vi 2022.
MAGNUS CARLSSON – FRÅN BARBADOS TILL GAMLA STAN

Efter en slutsåld vårturné och höstsäsong på Lilla Cirkus i Stockholm är det dags för Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan att återigen åka ut på stor turné. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar - och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.
Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.
Under våren 2019 var Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen "Från Barbados till Gamla Stan”. Under hösten fick showen sin fortsättning i Stockholm. Nu laddar Magnus för att återigen hoppa i glitterkostymen och ta med den kritiker- och publikhyllade showen ut på turné, där han tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!
Se hela turnéplanen och läs mer på:www.krall.se
Insläpp kl 19:00
Längd ca 2 timmar
Paus Nej
Lokal Crusellhallen
Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00
Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.
Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Lördag 23 April 2022 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla stan, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari