• Evenemang idag
Söndag
30
Augusti 2020
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla stan

MAGNUS CARLSSON ”FRÅN BARBADOS TILL GAMLA STAN” 9 APRIL ÄR FLYTTAD TILL 30 AUGUSTI KL 19:00
På grund av coronavirusets framfart i Sverige och i resten av världen, har vi beslutat oss för att flytta fram hela turnén.
Showen som var planerad till den 9 april kommer istället att spelas 30 augusti kl. 19.00.Samma spelplats, dvs. Linköping Konsert & Kongress.
Din biljett gäller på det nya datumet, så håll i den biljett du har!
Det du behöver göra är att befinna dig i Linköping Konsert & Kongress den 30 augusti kl.19.00 med din nuvarande biljett.
Information finns även på: www.krall.se/magnus
Vi hoppas på förståelse från din sida och att den situation som uppstått är inget som vi kan rå över. Vi ser med glädje och förhoppning fram emot hösten, det hoppas vi att du också gör!
Har du frågor är du välkommen att kontakta biljettkassan på Linköping Konsert & Kongress.

MAGNUS CARLSSON – FRÅN BARBADOS TILL GAMLA STAN

Efter en slutsåld vårturné och höstsäsong på Lilla Cirkus i Stockholm är det dags för Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan att återigen åka ut på stor turné. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar - och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.
Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.
Under våren 2019 var Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen "Från Barbados till Gamla Stan”. Under hösten fick showen sin fortsättning i Stockholm. Nu laddar Magnus för att återigen hoppa i glitterkostymen och ta med den kritiker- och publikhyllade showen ut på turné, där han tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!
Se hela turnéplanen och läs mer på:www.krall.se
Insläpp kl 18:30
Längd ca 2 timmar
Paus Nej
Lokal Crusellhallen
Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00
Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.
Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla stan, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September