• Evenemang idag
Lördag
30
November 2019
Hemslöjden i Östergötland Linköping

Advent på Hemslöjdsgården

Lördagen den sista november slår vi upp portarna till Hemslöjdsgården tillsammans med våra grannar och vänner. Vi laddar upp för advent med hantverk, designmarknad, mat, granar och mycket mer. Ett perfekt tillfälle att hitta lokalt producerade julklappar och komma i den rätta advents-stämningen!

Välkomna in i Bergmansalen där Formbazaren hålls, en marknad med lokala designer. Detta är fjärde året i rad för den populära designmarknaden. På plats finns även föreningen Svensk Form Öst.

Ute på gården grillar Simons Rosteri & Bageri korv och hamburgare. Där kommer det även säljas granar, lokal honung samt bjudas på glögg vid en värmande brasa.

Just Wood håller special-öppet i nya studion där allt handlar om trä och lasermaskinen är igång. Titta, känn och dofta på trä!

I Slöjdgalleriet är det öppning av utställningen "Adventskalender - 23 utställare, 23 paket" och Hemslöjdsbutiken håller öppet som vanligt, fylld med lokalt hantverk.

Välkomna!

I siffror

415 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari