• Evenemang idag
Lördag
23
November 2019
Trädgårdsföreningen Linköping

Jul i Trädgårdsföreningen

Julen står för dörren. Det skapar förväntan och glädje. Veckorna före julhelgen vill vi gärna upp leva äkta jul stämning. Vi njuter av synintryck, dofter och smaker.

I Linköpings bornas oas Träd gårds föreningen skapar vi en jul marknad för gammal som ung. För dig som vill förflytta dig till baka i tiden eller upp leva nuet. Hela parken lever upp med aktiviteter, visningar och utställningar. Lyssna på musik och möt hantverkare. Smaka på julmat, ta en mysig fika eller åk häst och vagn.

Självklart kan du julpyssla och träffa tomten. Med andra ord är du välkommen till en äkta, tindrande och stämningsfull julmarknad!

Formgivarkollektivet Sandbäcksgatan 2a
Vi har under året gjort om butiken till kurslokal för workshops med mera. Under julmarknaden finns vi i parken med våra produkter, där även
smeden står och smider.

Scenen
Tomten tar emot barnens önskelistor kl. 12.30-13.00, 13.45-14.15, 15.30-16.00.

Häst & vagn
Turer med häst och vagn.

Tropikhuset
Vi serverar mat och fika. Öppet kl. 09.00-17.00

Linköpings Trädgårdshandel
Linköpings Trädgårdshandel har öppet kl. 10.00-16.00. Butiken är fylld med egenodlade julblommor, unika kransar och mycket inspiration. Välkomna in och ta del av de erbjudanden som finns under dagen.

Skådebanan
Öppet hus på Skådebanan mellan 11.00-16.00. Glögg och pepparkakor. Vi har vernissage för Anne de Geer med invigningstal kl 12.00. Fina verk till försäljning både i stora och lilla galleriet. Varmt välkomna!

Café Belvederen
Vi serverar soppa lunch samt våfflor & fika som hör julen till! Öppet 11.00-16.00.

Krogfallsgården
Välkomna till Krogsfallsstugan! Kom och gör juldekorationer av naturmaterial och upplev den härliga stämningen framför brasan i
stugan. Här bjuds ni även på demonstration av textilt hantverk, försäljning från museibutiken samt försäljning av glögg och pepparkakor. Dagen till ära har vi julpyntat i hela stugan. Östergötlands museum och Naturcentrum

Ekoxen
Välkomna till oss på hotell Ekoxen! Under Julmarknaden den 23 november kommer vi att bjuda på glögg med pepparkaka från vår fina uteserveringen, mellan 11.00-16.00.

Linköpings naturcentrum
Vi har öppet kl. 11.00-16.00. Vi byter skor, väskor, skärp, smycken, scarfs och håraccessoarer. Perfekt till julklappar! Inlämning kl. 13.00-14.00, Uthämtning kl. 14.00-15.00. Ta med max fem hela och rena saker. Arrangörer: Naturskyddsföreningen Linköping i samarbete med Studiefrämjandet.

Det här sker i hela parken!
• Smeden står och smider.
• Utställare i rotundan och på andra väl synliga platser i parken.
• Tipspromenad med fina priser
• Musik i parken

I siffror

980 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj