• Evenemang idag
Fredag
22
November 2019
Linköping

Green Friday 22 november – En närproducerad lunch

Den 22 november är Green Friday tillbaka! Tillsammans med Östgötamat & Linköpings lunchrestauranger kommer vi att lyfta det närproducerade köket!

Är du sugen på någonting grönt, fräscht och hälsosamt? Vilken tur! Under Green Friday den 22 november har du som lunchgäst möjlighet att smaka på en närproducerad lunch på flera olika restauranger i Linköping!

Green Friday är ett grönt evenemang som på ett positivt sätt vill inspirera lunchgäster runt om i Linköping till att oftare välja gröna/miljövänliga och vegetariska alternativ för en mer hållbar livsstil.

Under en dag, fredagen den 22 november, kommer flera restauranger i Linköping därför servera en närproducerad lunch baserad på lokala råvaror – hälsosamt och hållbart för både dig och miljön!

I höst är vi dessutom extra stolta över att samarbeta med Östgötamat
Östgötamats vision är att bevara och främja en matkultur som lyfter fram och säljer Östgötska produkter av god kvalitet. Föreningens verksamhet bygger på följande värdegrund: Livsmedel som produceras och förädlas i regionen ska skapa arbetstillfällen och lönsamhet för våra medlemmar. Som medlem följer man svensk lagstiftning. Vår tillväxt ska ske på ett sätt som är miljömässigt, ekonomisk och socialt hållbart. Trovärdighet och trygghet i vår märkning. Tillsammans kan vi påverka utvecklingen av den lokala maten.

Vilken restaurang besöker du på Green Friday? Här nedan har vi listat alla som är med och bidrar till en grönare vardag den 22 november!

I siffror

291 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari