• Evenemang idag
Onsdag
20
November 2019
Babettes Kafferi Linköping

Litteratursalong med Amanda Svensson

Mitt i novembermörkret få vi fint besök ända från England av Amanda Svensson!

Amanda Svenssons nya roman "Ett system så magnifikt att det bländar" är en stor familjeberättelse om tre syskon som försöker nå varandra i en värld som blivit alltmer splittrad. Den tacklar klimatkris — och vad som händer när det tryggaste, familjen, faller isär.

Vi sätter igång samtalet kl 19:00 och inträdet är 100 kr. Kafferiet är öppet före evenemanget. OBS begränsat antal platser! Det är förköp som gäller, vi säljer endast biljetter i dörren om det inte är slutsålt. Biljetter hittar du här:
https://www.tickster.com/sv/events/xtu9hejbr9n6kfd/2019-11-20/litteratursalong-med-amanda-svensson

Handling: Sebastian, Clara och Matilda är trillingar, uppvuxna i Lund men nu skingrade på olika platser i världen. De har alltid haft en knepig relation till varandra, framför allt de två systrarna, och när en tragisk händelse inträffar glider de isär.

Tjugofem år efter att trillingarna fötts: En ung kvinna hänger sig i en dörrkarm. En mamma möter djävulen på en kolonilott i Lund. Sebastian reser till London, Clara till Påskön och Matilda till Västerbotten. Sedan blir allting plötsligt väldigt komplicerat.

Eventet arrangeras i samarbete med Linköpings Kultur & fritidsnämnd och Studieförbundet Bilda.

I siffror

149 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni