• Evenemang idag
Lördag
16
November 2019
Palatset Linköping

Palatset: The Heard Support: The Isolation

The Heard startades 2016 av Klara, Ida och Nicki då Crucified Barbara upplöstes. I tomrummet efter det tidigare bandet föddes en hunger och en längtan efter att skapa ny musik. Mitt emellan en skivmässa och en tunnelbanestation uppstod magi. Ett nytt band, The Heard, såg ljusets mörker.

The Heards debutalbum ”The Island” kretsar kring karaktärerna och platserna på en mystisk ö i Östersjöns mörka vatten. ”The Island” är ett konceptalbum där lyssnaren får lära känna en ö som ligger någonstans mellan dröm och verklighet, en plats där både det vardagliga och övernaturliga får rum. Där finns både kärlek och sorg, livskraft och dödslängtan.

Med rötterna stadigt förankrade i hårdrocken låter The Heard musiken växa vilt och genreöverskridande. Resultatet är ett dynamiskt album som inte väjer för varken det tunga och hårda eller det mjuka och skira.

Öppnar kvällen gör The Isolation som spelar mörk, 80-talsinfluerad ockult postrock. I våras släppte de en ny EP och nu är de äntligen tillbaka på Palatsets scen.

Insläpp: 19.00
Första band på scenen: 21.00
Pris: 200 kr (Förköp köpes på Palatset eller på Tickster)
Fri biljard ingår i entrén.
Åldersgräns 18 år.
OBS! Palatset är ett litet ställe, så det är med andra ord risk att det blir slutsålt

Mer info på: http://liveklubben.se/

I siffror

186 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni