• Evenemang idag
14-17
Nov 2019
Ekenäs Slott Linköping

Jul på Ekenäs Slott

Julmässan på Ekenäs Slott är en mycket uppskattad julmässa. Det är lätt att förstå för slottet är ett riktigt medeltida sagoslott med tinnar och torn som direkt skapar en känsla av förväntan och spänning hos alla besökare. Under julmässan klär vi hela slottet i julskrud med marschaller och facklor som bidrar till att skapa den riktigt gemytliga julstämningen. Mässan på Ekenäs Slott hålls i stallet, boden, stallängan, ekonomibyggnader, slottskällaren samt flygeln. Här hittar du över 80 av landets skickligaste hantverkare. Slöjdare i trä och halm står sida vid sida med keramiker och textilhantverkare. Här hittar alla något till släktingen eller vännen som "redan har allt". En julmässa är dock så mycket mer än saker.

På Ekenäs Slott kan du i lugn och ro sitta ned och dricka en kopp kaffe och bara titta på alla besökare. Du får heller inte missa ett besök i matboden där julbordets alla läckerheter hänger tätt. Doften, smakerna och kommersen är en upplevelse som förhoppningsvis alltid kommer att finnas kvar som ett ljust och vackert minne. Missa inte ett besök på julmässan på Ekenäs Slott. Det är en upplevelse utöver det vanliga. Hit kommer man för att umgås, ha trevligt och känna julkänslan komma sipprande in i alla sinnen.

Passa på att ta en guidad visning av slottet under julmässan. Det är en upplevelse utöver det vanliga.

Öppettider 2019:
torsdag 14 nov. kl 12-21
fredag 15 nov. kl 11-20
lördag 16 nov. kl 10-18
söndag 17 nov. kl 10-17

Entré: 90:-/pers, barn under 12 år fri entré i målsmans sällskap.

Bokning av marknadsentré och café för grupper sker genom Svenska Slottsmässor: 0490-258492 eller [email protected]

Guidad slottsvisning: Guidning av slottet sker flera gånger per timme, det är drop-in och behöver inte förbokas. 40:-/person från 16 år, barn 8-15 år 20:-, mindre barn gratis. Barnspökvandring flera gånger per dag 40 kr/person.

Läs mer på www.svenska-slottsmassor.se
Hos Svenska slottsmässor bokar även du som hantverkare plats.

I siffror

389 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti