• Evenemang idag
Lördag
14
December 2019
Linköping Konsert & Kongress Linköping

Din väg till ekonomisk frihet, LycoClub

Din väg till ekonomisk frihet, LycoClub
Uppnå dina mål & förverkliga dina drömmar - Gör du det som krävs?

Gör du det som krävs för att uppnå dina personliga mål? Har du fastnat i ekorrhjulet och vill ta ditt entreprenörskap samt företagande till nästa nivå? Entreprenörer från hela landet kommer och berättar deras resa samt ger dig verktygen som krävs för att ta din karriär till nästa nivå.
Driver du företag och vill dra nytta av konkurrenters framgång med det nya inom marknadsföring samt öka lönsamheten i ditt företag genom nöjda och lojala kunder?
Då har du kommit rätt!
Den 14 december bjuder LycoClub in till ett event på Konsert & Kongress Linköping. Du får lära dig hur du ska tänka och vad som krävs för att du ska uppnå dina personliga mål.
Eventet riktar sig till såväl privatpersoner, entreprenörer som företagare.
Du får lyssna på följande:
Per Holknekt
Per Holknekt har ett gränslöst arkiv av upplevelser och erfarenheter i livets ljus och mörker, erfarenheter som saknar motstycke. Han har gått från slott till koja, från gatan till Nasdaq. Som grundade för Odd Molly och Svea kan du förvänta dig lärdomar, insikter och nycklar till lösningar och hur du får ett framgångsrikt liv.
Pär Lindell
Från att vara landslagstränare i simning till att bli ekonomiskt oberoende på fonder. Därefter har Pär Lindell har aldrig slutat till att se till det större, vilket har tagit honom till där han är idag.

Lasse Linderström
Från en kriminell bakgrund till att ta tag i livet och bli en toppsäljare. Dels delar Lasse med sig om sin historia men han delar även med sig av hans bästa säljknep och tankar för att bli en framgångsrik affärsman.

Kristian Thomsen
Kristian har drivit olika ”business” genom åren och berättar för oss om sina erfarenheter. Han hittade en affärsidé han trodde stenhårt på som gav stora resultat redan första månaderna, både ekonomiskt och personligt.

m.fl.
Köp 10 biljetter och få 1 gratis, bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00.
Läs gärna mer på :
Facebook Lycoclub
Instagram @lycoclub
Insläpp kl 12:15
Längd ca 3 timmar & 45 min, inkl. paus
Lokal Crusellhallen
Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Din väg till ekonomisk frihet, LycoClub, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari