• Evenemang idag
Lördag
21
September 2019
Bergs slussar Linköping

Red Bull Neptune Steps

Red Bull Neptune Steps återvänder till Linköping och Bergs Slussar, lördagen den 21:e September, 2019. Den tuffa swimclimb-tävlingen utmanar deltagarna till att simma och klättra uppför Bergs slussar genom 900 meter av kallt vatten. På vägen måste de dessutom tackla flera olika hinder. Med 28,8 m höjdskillnad och 13 slussportar kommer Red Bull Neptune Steps pusha deltagarna till deras absoluta gräns.

Tävlingsformatet inleds med tidskval. Deltagarna delas sen in i heat där bara de 25 snabbaste simmarna från tävlingsomgångarna går vidare till en avgörande final.

En nyhet i årets tävling är möjligheten att anmäla lag med tre deltagare till en stafett uppför slussarna. Anmälan öppnar 23 maj, och antalet startplatser är begränsat till 400 i de individuella klasserna. Stafetten har plats för 60 lag.

Besök http://www.redbull.se/neptune för mer info om tävlingen och för att anmäla dig till tävlingen! Här kan du också läsa mer information om hur du bäst upplever tävlingen som åskådare.

I siffror

333 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari