• Evenemang idag
Söndag
15
September 2019
Ryds IP Linköping

Dolly Style - Circus Tour

Dolly Style ger sig ut på sin längsta turné någonsin. Men den här gången i en alldeles speciell inramning - ett cirkustält!

Lördagen 15/2 medverkade Dolly Style för tredje gången i Melodifestivalen med deras glädjepiller till bidrag “Habibi”. Samtidigt passade Dolly Style på att överraska fansen med att meddela att de åker ut på sin längsta turné någonsin; Dolly Style Circus Tour. En turné där Dolly Style tar sin kommande nya färgsprakande show till en unik miljö; Brazil Jacks fantastiska cirkustält.

“Det känns som att detta kommer att bli vår absolut roligaste turné hittills. Fatta vad kul att få uppträda inför alla våra fans i ett fint cirkustält. En maxad Dolly Style show fylld av sång och dans direkt från manegen. Undra vad man kan hitta på då? Det får ni se... vi längtar så efter att få träffa er alla där”
Berättar Molly, Holly & Polly

“Det har alltid funnits något magiskt med cirkustält, och den magin blir nog inte mindre med Dolly Style i tältet. Det blir ett helt nytt grepp och en underbar arena för Dolly Style och alla deras fans att komma till”
Avslutar Trolle Rhodin, cirkusdirektör på Brazil Jack

Biljetter: https://secure.tickster.com/sv/zvku9gg24yhtn64/selectevent

I siffror

526 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari