• Evenemang idag
Fredag
13
September 2019
Stångebro Fält Linköping

VALLA OPEN AIR 2019

Valla Skivgarde är en ideell DJ-förening med hjärtat i Linköping som grundades för tio år sedan av Joel Jönsson, Peter Forsman och Douglas Auvinen. Föreningen grundades som systerförening till Svea Skivgarde som snurrat skivor på Chalmers i Göteborg i över 40 år.

Valla Skivgarde spelar på alla typer av fester och evenemang. Oavsett evenemang levererar Valla Skivgarde alltid hög kvalité kring musik, ljud och ljussättning och våra medlemmar jobbar aktivt för att göra publikens upplevelse komplett.

Inte nog med detta arrangerar vi även egna evenemang i Linköping som riktar sig mot det pulserande studentlivet vid Linköpings Universitet, men även mot människor som inte studerar vid LiU.

I år arrangerar vi ännu ett gratis rave, som främst är sponsrat genom bidrag från Linköpings Kommun, vid namn Valla Open Air, som tidigare hetat Valla Rave dit flera tusen människor vallfärdat. Skillnaden i år är att ravet byter namn, samt plats, från Vallamassivet till Stångebro Fält.

Valla Open Air riktar sig till alla musik- älskande människor som vill ha en oförglömlig kväll dansandes under stjärnorna. Musiktemat i år kommer gå mer åt det alternativa hållet med genres som techno, psytrance och hardstyle. Så ta med dina vänner, måla upp er i neonfärg och rör på höfterna natten lång under bar himmel till en musik- och ljusshow Linköping sällan har skådat!

Eftersom Valla Skivgarde siktar på att hålla hög standard kommer givetvis vår samarbetspartner MBN.se återigen leverera ljud och ljus i världsklass med sitt fantastiska L-Acoustics, som är ett state of the art-ljudsystem, och standarden på majoriteten av världens största festivaler. Förutom till Valla Rave, våra övriga evenemang och nu Valla Open Air, har de levererat teknik till artister så som Dada Life, Laidback Luke och MAKJ med flera.


Detta är alltså ett evenemang som människor sent kommer glömma och som de kan tänka tillbaka till när höstmörkret kommer krypandes. Med detta evenemang bidrar vi till en variation inom musikkulturen i Linköping då det inte finns något liknande, och som faktiskt efterfrågas frekvent på marknaden, som även kan locka människor från andra städer att komma hit.

Så kom och dansa loss med oss, samt skapa minnen för livet! Vi ses på Valla Open Air 2019!

Datum? 13/9 – 2019
Plats? Stångebro Fält, precis efter Gumpekullabron
Tid? 21.00 – 03.00
Inträde? GRATIS!

OBS: Vi vill påpeka att undvika glasflaskor i största möjliga mån, för naturen, besökarnas och personalens skull! Tack på förhand!

Följ oss på Facebook och Instagram för löpande uppdatering kring eventet:

Facebook:
https://www.facebook.com/vallaskivgarde/

Instagram:
https://www.instagram.com/vallaskivgarde/?hl=sv

Kontakt:
www.vallaskivgarde.se

I siffror

691 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj