• Evenemang idag
Lördag
31
Augusti 2019
Innegården Linköping

Charlie´s Closing party

Det är dags att knyta ihop säcken för den här gången och Charlie´s ser tillbaka på en helt fantastisk sommar och alla underbara sommarkvällar de har fått spendera med er. Så vad är denna säsong utan ett Closing party med allt vad det innebär. Utöver ett hav med konfetti, CO2 och underbara gäster har de detta år bokat en utav de största. De är extremt stolta att kunna presentera John Dahlbäck.

John Dahlbäck är både labelägare, producent och DJ. Han har gjort det mesta under sin unga karriär i de senaste årtiondet. Han har benämnts som en av de mest talangfyllda svenskarna i genren och har ett flertal produktioner bakom sig, såsom "Hustle Up", "Everywhere", "Blink", "OutThere" och "Pyramid".
John åker världen runt och spelar på de absolut största klubbarna och festivalerna. Så sent som i juni 2017 spelade han på världens största housefestival Tomorrowland.


De har till denna kväll valt att släppa 500st förköpsbiljetter á 200kr som säljs via TICKSET. Dessa biljetter ger garanterat inträde innan 23.00 (De rekommenderar alla att köpa biljett då det kommer att bli fullt).
Biljetter: https://tickset.com/event/1168/jeCb2C3Oz6X9/?fbclid=IwAR2O1eCWa5GsMqoiZmNAJWaWP7F3bzmARz3GgyrBULgTuX0Exum9D_G3VRY


DJ: John Dahlbäck
Support: Iamnikolaj
Tid: 22.00 - 03.00
Förköp: 200 kr
Entré dörr: 250 kr (I mån av plats)
Ålder: 20+

I siffror

339 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni