• Evenemang idag
Lördag
2
Oktober 2021
Forumteatern Linköping

Hans Edler

* * * FLYTTAT EVENT * * *
Med anledning av det rådande läget kring Corona (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens fortsatta direktiv kring publika evenemang behöver föreställningen som var planerad till lördag den 27 mars 2021 flyttas fram ytterligare en gång. Nytt datum är lördag 2 oktober 2021.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Köpt biljett till den 5 december 2020 och till den 27 mars 2021 gäller till det nya datumet 2 oktober 2021 och du som biljettköpare behöver inte göra något.
Mer information har skickas till den mailadress som användes vid biljettköp.

Hans Edler
Hans Edler On Stage har blivit ett begrepp för de som älskar 60-talet och dess magiska popmusik.
Edler, med drygt 50 års erfarenhet av att stå på scen, är en av pionjärerna inom svensk pop och den som håller den levande med sin musik och sina konserter.
Sitt 40-årsjubileum som artist firade han med ”Remember Concert” och ett utsålt Konserthuset i Stockholm. Det blev fler Remember-konserter och det blev album som toppade listorna, och det blev hitsingeln ”Black Fender” som toppade singellistan 44 år efter Tio i Topp-debuten med låten ”Remember”.
Och det blev mycket mer. Och det blir ännu mer. Nästa år står Hans Edler på scen igen med sitt 6-mannaband. Repertoaren är 60-tal, i höst släpper Edler för övrigt ett nytt album med rock n roll- favoriter från 60-talet.
Välkommen att uppleva Hans Edler live on stage hösten 2021!

Biljetter & tider

Lördag 2 Oktober 2021 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

1850 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Forumteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hans Edler, Forumteatern

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari