• Evenemang idag
Söndag
30
Juni 2019
Sturefors Linköping

Sturefors Triathlon

Sturefors Triathlon går i år av stapeln den 30/6 på vägar runt om Sturefors samt vid det fina Stureforsbadet. Loppet körs på vatten, gräs, asfalt och grus vilket ger en stor variation för deltagarna. Simningen är 300 meter lång och körs vid Stureforsbadet i Stångån. Därefter hoppar man på cykeln för att cykla den 18km långa rutten. Då cyklar man via Sturefors Slott till Landeryds Kyrka för att där vända tillbaka till badplatsen. Cykeln byts mot löpning och man springer genom hela Sturefors för att sedan ta ett varv i elljusspåret. Efter det är det raka vägen tillbaka till idrottsplatsen för målgång!

Tanken bakom loppet är att låta alla få en chans att testa på sporten. Triathlon är en utav de mest krävande sporterna och många drar sig för att testa något som är så tufft. Vi strävar efter att göra det enkelt för deltagarna att testa sporten och kroppen.

I siffror

262 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni