• Evenemang idag
Lördag
13
Juli 2019
Stångebro Linköping

Gyllene Tider

Sommartider, hej då! - Efter 40 år tackar Gyllene Tider för sig med stor avskedsturné. För sista gången i Linköping har du chans att se Gyllene Tider och njuta av deras fantastiska sommarhits på Stångebrofältet den 13 juli.
Sveriges största turnéer
Fyra decennier, fyra miljoner sålda skivor och ett flertal rekordturnéer senare kan Gyllene Tider se tillbaka på en karriär som för alltid har skrivit in gruppen i svensk pophistoria.
Per Gessle: 40 år är en lång tid och det är helt fantastiskt att både vi som band och vår musik har lyckats beröra flera generationer av skandinaver. Jag är lyckligt lottad över att ha fått spela med Sveriges bästa popband. Anders, Mickes, Görans och MP:s kunnande har gett mig oändliga möjligheter att få skriva powerpop precis på det sätt som jag längtade efter som tonåring.
Anders Herrlin: Jag tror att det är ett perfekt tillfälle att sätta punkt nu. Alla i bandet är fortfarande aktiva musiker och är på många sätt bättre än någonsin. Allt det kan vi ta med i den nya skivan och sommarturnén – och tacka för oss med flaggan fortfarande i topp.
Micke Syd Andersson: Den här turnén känns som vårt tack till den helt fantastiska publik vi har haft en kärlekshistoria med i så många år. Det kommer att kännas som ett enda långt födelsedagskalas man delar med vänner och familj - finalen på en otrolig resa man bara kan vara tacksam över att få ha varit med om.
Göran Fritzon: Det kommer säkert att kännas lite vemodigt att åka ut på Gyllene Tiders sista turné, men allt har ett slut. Det är bara så svårt att fatta att det har gått 40 år sedan allt drog igång. Men jag har min Farfisaorgel nära till hands i musikrummet, så jag känner mig redo.
Nytt album i vår
Hemligheten bakom Gyllene Tiders långa karriär är kanske att de likt ett klassiskt årgångsvin har lyckats med konststycket att mogna på ett sätt som bara har förstärkt de karaktäristiska särdragen. Och kanske är det därför logiskt att bandet har valt att spela in sitt sjunde och sista studioalbum i Frankrike.
Per Gessle: Vi är som fem bröder som inte umgås på daglig basis men när vi väl träffas händer det något man inte riktigt kan ta på. Personkemi? 1+1=3-teorin? Jag vet inte, men vi har alltid enats kring vår kärlek till popmusiken. Med sommarens turné är det tack och farväl och jag böjer min nacke och ler. Tack alla.

Support: Chris Kläfford
Insläpp: kl 18.00
Support: Chris Kläfford kl 20.00
Showstart: Gyllene Tider kl 21.00
Sluttid: Cirka kl 23.00
Observera att de tider som anges endast är cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.
Spelställe Stångebrofältet, ståplats
Försäljning av biljetter
Förköp sker via Ticketmaster.se, endast direktbetalning.
Rullstolsplatser bokas hos Visit Linköping & Co, 013-190 00 00
Alla barn oavsett ålder måste ha en egen biljett (barnbiljett 0-10år). Ordinarie biljett gäller från 11 år och uppåt. Barn måste gå tillsammans med vuxen(18+ år). Det finns ett begränsat antal barnbiljetter och dessa kan endast köpas i smaband med köp av vuxenbiljett.
Max 2 biljetter/person
♥ Mat och dryck:
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast) är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering på området.
♥ Kontantfritt:
Restauranger och barer på arenan är kontantfria och tar enbart kortbetalning (ej kontanter eller swish).
♥ Åldersgräns:
Nej. Barnbiljetter ålder 0-10 år kan köpas i samband med köp av vuxenbiljett. Observera att det inte går att köpa biljett på plats.
♥ Rökförbud:
Självklart är evenemanget rökfritt för allas trevnad. Rökförbud råder på hela området.
♥ Biljetten:
Glöm inte att ta med dig biljetten – ingen entré utan biljett! Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten.
Hämta ut dina biljetter på ett Biljettombud innan du kommer till konsertområdet. Om du valt E-biljett, glöm inte att skriva ut biljetterna! Det finns inte möjlighet att göra det på plats på konsertområdet. (Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen)
♥ Biljettkassa:
Ingen biljettkassa på plats vid Stångebrofältet.
♥ Ta sig hit:
I samband med Boule-SM i Linköping så kommer flera av parkeringsytorna nära Stångebrofältet och Saab Arena att vara avstängda. Det kan därför bli svårt att hitta en parkeringsplats om du väljer att ta bilen till evenemanget.
Vi uppmuntrar istället våra besökare att ta sig till konsertområdet med cykel eller med buss till Resecentrum. Från Resecentrum når du Stångebrofältet på bara några få minuter till fots. En god gärning för miljön samtidigt som du slipper leta efter en parkeringsplats!
♥ Ta med/ta inte med:
Välkomna är: Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, glatt humör.
Välkomna är inte: Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, brassestolar eller andra campingstolar, flaskor, burkar, termosar, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, stora väskor, vapen eller annat som kan skada andra.
"Brassestol" är tillåtet att ha med sig in på området (vi ber om ursäkt för lite olika besked i frågan, men det som gäller är att det kommer att vara tillåtet. Texten uppdaterad 190629)
Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.
Kom gärna i god tid för att undvika eventuella köer. Visit Linköping & Co önskar dig en underbar konsertkväll!
För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida visitlinkoping.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stångebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Gyllene Tider, Stångebro

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni