• Evenemang idag
Lördag
29
December 2018
L'Orient Linköping

Visor, Folk & Rock n Roll

En endagsfestival med två scener och fokus på lokala band.
Blandad musik för både yngre och äldre, allt från rocknroll, visor och folkmusik. En chans att upptäcka något nytt och stödja lokal musik.

Entré:
Förköp 100:-, är möjligt fram till kl.12 dagen innan.
Du kan köpa biljetter på LÓrient eller
skicka swish till 123 335 10 20 till Sven Pop, Skriv "fest"+ ditt namn
Din swish gäller som biljett.

Vid dörren 150:-

Mat och servering öppen mellan kl. 18-03
Första band på scen c:a 18:20

Mer om banden

Det Är Kärlek - Visa med blåtoner på svenska om allt det där man inte borde prata om. Med nerv, humor och närvaro rakt i hjärtat. Det är kärlek är humor på allvar och har turnerat i vardagsrum, Cirkus i Stockholm, Liseberg i Göteborg. Från Malmö i söder till Skellefteå i norr.

@C.I.A - Covers på 60-talsrock av herrar som var med då. Vi får höra många av hitsen från förr framförda med kärlek.

Den glade dansken och de olyckliga svenskarna - Denna underhållande grupp spelar afterworkmusik på låtsasdanska med glimten i ögat. Missa inte det.

danmarck - Det här är obeskrivligt... mörkt, lite argt, sorgligt och stilfullt. Snabba ackustiska gitarrer och oerhörd inlevelse som fångar de flesta.

Cowbell Band - Levererar countryfeeling med entusiasm. De har också med en låt på tributeskivan till Owe Thörnqvist, "Kalle Kork".

Phalén Götth och barberarn - Lokala linköpingskändisar i tre generationer. Vår egen festivalgeneral Micke Phalén, hans vapendragare Linda och Barberarn som också är känd som trummisen i Tebes.

Marie Länne Persson - En kvinna med många strängar på sin harpa även om det denna gång är mer gitarrbaserat. Hon har också beskrivits som ”Den svenska medeltida balladens Janis Joplin”.

Gubbröra Band - Detta är ett rock och bluesband från Linköping med många ackord i bagaget. Klassisk sättning och klassisk rocknroll så klart.

Svanstroll - En personlig favorit. Kort en man och en cello, Det blir både hest, ljuvt och skrovligt och säkerligen lite Allan Edwall.

Le Mani - Brutalfusion, jazzrock och en resa utöver det vanliga. Allt sinnrikt och levererat med finess av Lennart Sandelius, Matte Liegnell och Nicklas Brännström.

Bolagsstämman - Bandet som har upplevt fler skilsmässor än Ulf Lundell och fler födelsedagar än Adam Alsings bästa kompis.
Med minst lika många begravningar som bröllop i bagaget är dom nu mogna att entra festival scenerna runt om i landet

Arrangeras av Sven Pop, LOrient och Studiefrämjandet

I siffror

558 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj