• Evenemang idag
Fredag
28
September 2018
Palatset Linköping

Hell Yeah Rock Club 5 År!

Den 28:e September fyller vi hela 5 år och det har vi tänkt att fira med ett hejdundrande party. Inga artister osv är klara men denna kväll ska bli något alldeles xtra tänkte vi. Så här kommer det att fyllas på med många coola prylar!

Corroded, belönade med guldskiva, flerfaldigt nominerade i Sveriges största rockgala (Bandit Rock Awards) och bandet bakom soundtracket till ”battlefield 4”. Corroded bildades i Ånge för 11 år sedan och har dess gjort en så väl nationell som internationell resa.

Bandet har släppt fyra album, haft listplaceringar både nationellt på sverigetopplistan, samt internationellt som svensk rock-export, vunnit priser, sålt guld, gjort musik till Robinson i TV4, Battlefield Play4Free ochGladiatorerna och hunnit med att avverka hundratals live-framträdaden i Skandinavien och Europa.

Efter släppet av sin nyligen utgivna fjärde platta DEFCON ZERO har Corroded befäst sitt position som en av sveriges I särklass tyngsta rockakter. Nu kommer dom och firar med oss när vi fyller 5 år..

I siffror

326 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari