• Evenemang idag
Onsdag
17
Oktober 2018
Sagateatern Linköping

Att Göra En Chilenare

ATT GÖRA EN CHILENARE
Vad har Gemakvägen på Hovshaga i Växjö gemensamt med Malmvägen i Sollentuna? På båda platserna växer två barn med sitt ursprung i Chile upp och undrar ”var kommer jag ifrån?”.

Nils invandrade till Sverige när han var ett halvår för att leva med sin svenska adoptivfamilj i Småland. Gloria invandrade vid fyra års ålder med sin chilenska familj för att leva i exil i Stockholm.

Båda har under hela sin uppväxt sökt svar och ställts inför frågor kring sin identitet och tillhörighet. Hur Nils som tonåring satt i ett kök i Växjö bland ungdomar med skinheadskläder som sjöng till vit makt musik samtidigt som Gloria såg föräldrarna och sina vänner organisera sig i Sollentuna och kommunicera med Walkie Talkies, rädda för att bli ännu ett offer för lasermannen.

Insamlat material från de båda skådespelarnas liv gestaltas vardagligt och poetiskt genom text, musik och sång. De möts kring frågan om ursprung.

Av: Gloria Tapia, Nils Närman Svensson och Manuel Cubas
Regi: Manuel Cubas
Medverkande: Gloria Tapia och Nils Närman Svensson
Ljud och ljus: Pekka Tuppurainen
Speltid: ca 1 tim, ingen paus

Biljetter: https://www.tickster.com/sv/events/75ne8zgkbuk959l/2018-10-17/att-gora-en-chilenare

I siffror

362 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni