• Evenemang idag
8-10
Jun 2018
LKPG Wake Park Linköping

Wake The Park

LKPG Wake Park kan äntligen presentera Wake The Park, som kommer att anordnas mellan 8-10:e Juni! Wake The Park är en del utav Swedish Wake Park Tour (SWPT) som är en gemensam satsning mellan flertalet wakeparker runt om i Sverige för att skapa en magisk wakeboard-turné sommaren 2018!

Välkommen till LKPG Wake Park och upplev ett av sommaren hetaste wakeboard-event! Vill du dessutom ställa upp och tävla går det att anmäla sig via SWPT:s hemsida, och vill du vara med och representera Linköpings kabelsportförening under denna tävling och kanske även andra tävlingar är det väldigt roligt. Vilken nivå man är på spelar ingen roll, så in och anmäl er!

För mer information kring anmälan, vilka åkare som ställer upp, andra stopp för touren eller bilder och videor från eventen besök SWPT:s kanaler. Viktigt att komma ihåg är att alla som åker under tävlingen måste ha licens, och behöver du hjälp med det är det bara att höra av sig till oss i LKPG Wake Park!

Officiell hemsida:
www.swpt.se

Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCFa3LG7zOfpDImgdmZufwPw?view_as=subscriber

Instagram:
@swewaketour #Swpt2018 #swewaketour, #svwf

I siffror

344 st

har besökt evenemanget på Linkoping.com

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Linkoping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Linköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari